Omule, cât de mic eşti…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă rog să vă uitaţi la filmul de mai jos. Înainte de a citi textul.

Mi s-a ridicat pielea pe mine când am văzut acest film. O fabulos de bună punere în perspectivă, din care înţelegem că suntem nu doar mici, ci aproape insignifianţi în acest univers, a cărui înţelegere ne scapă profund pentru că pur şi simplul nu avem puterea de a înţelege aşa ceva.

philips-spatiuDar, deşi insignifianţi, trebuie să ne trăim viaţa până la capăt, pe acest Pământ. Ăsta este rostul nostru, aşa mici cum suntem. Iar dacă viaţa, în curgerea ei, vine şi te ispiteşte să te ridici un pic de pe această planetă frumoasă foc şi să devii o parte şi mai mică din imensitatea universului, ar fi mare păcat să nu încerci să profiţi de ea. Mare păcat :)

Eu v-am spus că mi-am depus “candidatura” în cadrul concursului Philips – Provocarea spaţiului pentru că vreau să fiu primul om care face live blogging din spaţiu. Sunt slabe şanse să fiu eu cel ales (sunt peste 800 de participanţi până acum), ştiu asta, dar simplul gest de a mă încumeta să visez că aş putea fi eu îmi face tare bine la coracon :)

Vă dau mai jos informaţii despre concurs. Poate vă faceţi curaj şi vă înscrieţi şi voi. Căci nu se ştie niciodată :)

provocarea spatiului philips 1provocarea spatiului philips 2provocarea spatiului philips 3

Philips Provocarea_spatiului (Small)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Omule, cât de mic eşti…”

  1. Chinezule, omul nu este mic si insignifiant. Din punct de vedere al ordinului de marime, da omul este mic, insa din punct de vedere al valorii fiecare om este mult mai mare decat acest univers infinit. Omul si universul sunt de fapt intr-o armonie perfecta, omul existand in unives si universul ( prin praful de stele) este materialul de fabricatie al omului. si sa nu uitam ca din punct de vedere uniersul a fost facut pentru om si nu omul pentru univers .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)