Foarte tare lighting sountrack by Philips

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Unul din beneficiile pe care le am atunci când fac parte dintr-o campanie faină pentru un brand, este că sunt mult mai atent la ce face respectivul brand. Căci, nu-i aşa, cam despre asta este vorba când eşti blogger profesionist. Iar rezultatele sunt foarte, foarte mişto, de cele mai multe ori. Adică aflu lucruri pe care altfel nu prea cred că le-aş fi putut afla. Sau, mă rog, nu într-o asemenea cantitate, ca să zic aşa.

Cei mai mulţi dintre voi ştiţi (pentru că v-am împuiat un pic capul, de aia…) despre excelenta iniţiativă Philips „Idei de viitor”. Unde puteţi propune idei care să schimbe viaţa copiilor noştri, iar Philips pune la bătaie 100.000 de Euro pentru care trei din ideile voastre să devină realitate. Mai aveţi cam o săptămână în care puteţi propune idei, vă invit să profitaţi de oportunitate, chiar e păcat să nu vă implicaţi.

Cum ziceam, fiind atent la ce face Philips, am dat peste faza cu lighting soundtrack. Care mi se pare foarte tare. Adică ai o cu totul altă experienţă atunci când te uiţi la televizor. Chiar aş vrea să văd un film aşa, chiar aş vrea…

Pe scurt, faza este aşa: te uiţi şi tu ca omul la un film de acţiune la televizor, iar becurile din casă „complotează” ca experienţa ta să fie una completă…

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Foarte tare lighting sountrack by Philips”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)