Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Foarte tare lighting sountrack by Philips

Unul din beneficiile pe care le am atunci când fac parte dintr-o campanie faină pentru un brand, este că sunt mult mai atent la ce face respectivul brand. Căci, nu-i aşa, cam despre asta este vorba când eşti blogger profesionist. Iar rezultatele sunt foarte, foarte mişto, de cele mai multe ori. Adică aflu lucruri pe care altfel nu prea cred că le-aş fi putut afla. Sau, mă rog, nu într-o asemenea cantitate, ca să zic aşa.

Cei mai mulţi dintre voi ştiţi (pentru că v-am împuiat un pic capul, de aia…) despre excelenta iniţiativă Philips “Idei de viitor”. Unde puteţi propune idei care să schimbe viaţa copiilor noştri, iar Philips pune la bătaie 100.000 de Euro pentru care trei din ideile voastre să devină realitate. Mai aveţi cam o săptămână în care puteţi propune idei, vă invit să profitaţi de oportunitate, chiar e păcat să nu vă implicaţi.

Cum ziceam, fiind atent la ce face Philips, am dat peste faza cu lighting soundtrack. Care mi se pare foarte tare. Adică ai o cu totul altă experienţă atunci când te uiţi la televizor. Chiar aş vrea să văd un film aşa, chiar aş vrea…

Pe scurt, faza este aşa: te uiţi şi tu ca omul la un film de acţiune la televizor, iar becurile din casă “complotează” ca experienţa ta să fie una completă…

 

Un comentariu la “Foarte tare lighting sountrack by Philips

  1. zoltybogata Reply

    Interesant, chiar aș încerca. Multă sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.