Dragilor, vă invit să faceţi parte din Clubul Părinţilor Luminaţi

Dragilor,

Cei mai mulţi dintre voi mă cunoaşteţi ca blogger (căci am făcut din brandul chinezu un brand care este cunoscut de multă lume). Unii mă cunoaşteţi ca antreprenor (căci ne mişcăm cu talent pe tarlaua 2.0). Sunt câţiva care mă cunoaşteţi ca mare amator de rugby (of, doamne, ce sport superb…) sau ca degrabă iubitor de bere (o licoare minunată, puţin cunoscută la noi pentru calităţile sale, din păcate). Sunt toate acestea şi mult mai multe altele. Dar, înainte de toate, declar public şi oficial că cea mai mare calitate a mea este cea de părinte.

Am trei copii fabuloşi. Mă uit în fiecare zi la ei şi îmi spun că trebuie să fi făcut ceva bine în viaţa asta de am fost binecuvântat cu o asemenea familie. Mă uit la cele trei minuni din casă şi simt din tot sufletul că viaţa mea este exact cum am visat întotdeauna că aş vrea să fie: măsurată în îmbrăţişările copiilor mei şi în zâmbetul doamnei sufletului meu :) Asta aş vrea să înţelegeţi când vă gândiţi la mine, că în primul şi în primul rând sunt părinte şi soţ şi abia apoi, mult mai apoi, toate celelalte.

Vă spun toate acestea ca să înţelegeţi ce vă spun mai jos din perspectiva faptului că familia, copiii mei sunt centrul universului meu. Ei sunt cel mai important lucru din viaţa mea, totul pleacă de aici şi se întoarce tot aici.

PrintDragilor, vă invit să faceţi parte din Clubul Părinţilor Luminaţi. Poate că nu am ales cea mai inspirată denumire pentru această iniţiativă personală, dar îmi asum acest lucru şi merg înainte cu ea. Pentru că, după mintea mea, se potriveşte foarte bine cu provocarea Philips, în care m-am implicat cu mare, mare drag. Pentru că, aşa cum veţi vedea, este vorba despre cum putem noi, ca părinţi (dar nu numai!), să oferim copiilor o viaţă mai bună. Mai luminoasă. Aşa cum ne dorim pentru copiii noştri.

Vrem ce este mai bun pentru copiii noştri. Aşa cum este şi firesc. Le dorim o viaţă mai bună decât am avut noi. Aşa cum este şi firesc. Doar că nu putem de unii singuri să le oferim permanent aşa ceva. Din pricini pe care nu le discutăm aici, dar pe care le ştiţi fiecare şi le filtraţi prin propria experienţă de viaţă. Aşa că, atunci când avem ocazia să punem la lucru un brand precum Philips, care este foarte deschis la propunerile noastre, părerea mea este că nu trebuie să ezităm nici o secundă să facem asta. Pentru că vorbim, o spun din nou, despre faptul că stă în puterea noastră să venim cu o idee care ar putea face viaţa mai bună pentru copiii noştri.

Mecanismul prin care puteţi face acest bine este unul foarte simplu. www.Ideideviitor.ro este o platformă în care oricine poate veni cu o propunere prin care doreşte să îmbunătăţească viaţa copiilor. Atât. Dar atât de frumos :) Nu trebuie să scrieţi un DEX, nu trebuie să vă arătaţi că aveţi la degetul mic întreaga ştiinţă a universului, trebuie doar să vă gândiţi că Philips poate să rezolve o problemă cu care se confruntă copiii voştri. Este atât de uşor să faceţi un bine… Trebuie doar să vă uitaţi în jurul vostru, să identificaţi problema şi să propuneţi ideea voastră pe platformă. Atât.

Vor fi, la finalul campaniei, trei idei pe care Philips la ve implementa. Adică – pe româneşte – ideile voastre vor deveni realitate. Pentru că Philips va aloca bugete pentru ca ele să devină realitate. O ocazie pe care, cred eu, chiar ar fi păcat să o rataţi.

O să revin în perioada următoare cu mai multe informaţii pe acest subiect, pentru că o să încerc să vă fac să înţelegeţi de ce ţin atât de mult să văd cât mai multe idei de la voi.

Până atunci vă dau cele trei domenii în care voi puteţi veni cu idei, ilustrate prin câte cât un filmuleţ. Cu rugămintea să intraţi pe site la fiecare categorie în parte, ca să luaţi informaţiile de la sursă şi să înţelegeţi mai bine ce aveţi de făcut.

Perioada de sarcină

Start sănătos în viaţă

Recreere prin lumină

4 comentarii la “Dragilor, vă invit să faceţi parte din Clubul Părinţilor Luminaţi

 1. Miere Sabadus Răspunde

  No sigur o sa-mi fac timp sa rumeg ce-ai scris pe aici.
  Idei am, imi trebe numa ceva timp dupa orele 01:00, sa le pun in aplicare, adica samburele ii, trebuie pus in pamant :)

  • Cristian China-Birta Răspunde

   No aşa! Chiar e păcat să nu folosim oportunitatea asta să pleznim cu idei, cum ar veni :)

 2. daniel osmanovici Răspunde

  treaba asta cu ideile este nemaipomenita. adica tot citesc si ma gandesc daca e pe bune. nu iti ascund faptul ca ma simt ciudat de fiecare data cand deschid pagina pentru ca verifica sa vad daca e real. cat despre idei …pai nu ar fi rau sa fie intrebat un psiholog pentru copii ce poate face cu banii, sau cei de la Marie Curie, sau de la Fundeni, sau cei de administreaza scoli/gradinite pentru copii cu nevoi speciale …intru si io acu sa pun idea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: