Un nou tratament împotriva cancerului

Când am acceptat să fac parte din campania Idei de viitor a celor de la Philips m-am aruncat cu capul înainte pentru că, simplu spus, cred cu tărie că doar atunci când un brand se deschide aşa cum o face Philips către nevoile noastre putem cu adevărat să facem lumea un pic mai bună. Mă puteţi acuza cât vreţi că o dau pe telenovea sau ceva, dar ăsta este adevărul. Sau, mă rog, aşa cum îl văd eu.

Cum să nu îmi placă atunci când noi putem propune idei, iar ele pot deveni realitate? Totul pentru ca viaţa copiilor noştri să fie mai bună, căci acesta este obiectivul principal. Şi al nostru, dar şi al celor de la Philips. Aşa că vă invit, din nou, să veniţi cu propuneri. Căci ele pot deveni realitate.

Unul din beneficiile pe care nu le-am bănuit atunci când am început această colaborare este că am făcut un research pe ce a mai făcut Philips pe partea de viaţă mai bună. Căci aşa mi s-a părut firesc. Şi ce am descoperit m-a bucurat teribil. Drept pentru care am decis să împărtăşesc cu voi ce am descoperit. În ideea că o să vedeţi şi voi, dacă nu ştiaţi deja, că se întâmplă lucruri. În bine.

V-am spus despre cel mai frumos spital pentru copii din lume. Astăzi vă dau filmuleţul de mai jos, despre un nou tratament împotriva cancerului. Şi o să mai vină şi alte informaţii. Multe. Zilele următoare.

4 comentarii la “Un nou tratament împotriva cancerului

 1. un tata dezamagit Răspunde

  Ideea este foarte interesanta, pacat ca cei care se ocupa (sau nu) isi bat joc de concurs.
  Am foarte mult de reprosat la acest concurs (site nefuntional … etc) dar nu are rost.

  Marea mea problema este ca regulamentul este degeaba(chiar si pt cei de la philips), vezi putin puntul 6.3 din el si ideeile castigatoare. Asta spune tot din pacate.

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Te-as ruga sa imi dai pe mailul cristi.china at gmail.com mai multe detalii, ca sa inteleg mai bine ce spui. Merci.

   • un tata dezamagit Răspunde

    trimis

    • un tata dezamagit Răspunde

     Vad ca s-au rezolvat o mare parte din probleme.
     Mersi Cristian China Birta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: