Un nou tratament împotriva cancerului

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am acceptat să fac parte din campania Idei de viitor a celor de la Philips m-am aruncat cu capul înainte pentru că, simplu spus, cred cu tărie că doar atunci când un brand se deschide aşa cum o face Philips către nevoile noastre putem cu adevărat să facem lumea un pic mai bună. Mă puteţi acuza cât vreţi că o dau pe telenovea sau ceva, dar ăsta este adevărul. Sau, mă rog, aşa cum îl văd eu.

Cum să nu îmi placă atunci când noi putem propune idei, iar ele pot deveni realitate? Totul pentru ca viaţa copiilor noştri să fie mai bună, căci acesta este obiectivul principal. Şi al nostru, dar şi al celor de la Philips. Aşa că vă invit, din nou, să veniţi cu propuneri. Căci ele pot deveni realitate.

Unul din beneficiile pe care nu le-am bănuit atunci când am început această colaborare este că am făcut un research pe ce a mai făcut Philips pe partea de viaţă mai bună. Căci aşa mi s-a părut firesc. Şi ce am descoperit m-a bucurat teribil. Drept pentru care am decis să împărtăşesc cu voi ce am descoperit. În ideea că o să vedeţi şi voi, dacă nu ştiaţi deja, că se întâmplă lucruri. În bine.

V-am spus despre cel mai frumos spital pentru copii din lume. Astăzi vă dau filmuleţul de mai jos, despre un nou tratament împotriva cancerului. Şi o să mai vină şi alte informaţii. Multe. Zilele următoare.

http://youtu.be/knRdizOJSdg

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Un nou tratament împotriva cancerului”

  1. un tata dezamagit

    Ideea este foarte interesanta, pacat ca cei care se ocupa (sau nu) isi bat joc de concurs.
    Am foarte mult de reprosat la acest concurs (site nefuntional … etc) dar nu are rost.

    Marea mea problema este ca regulamentul este degeaba(chiar si pt cei de la philips), vezi putin puntul 6.3 din el si ideeile castigatoare. Asta spune tot din pacate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)