Ce face un blogger dacă are o problemă de sănătate?

Aţi putea zice, unii, că titlul e un pic la mişto şi alte altea. Dar aţi greşi amarnic. Pentru că eu fac caterincă şi mişto de multe lucruri pe care alţii le consideră sacrosante, dar nu fac glume când vine vorba de sănătate şi de familie. Never. Aşa că nici ce zic mai jos nu e glumă şi nici ce am zis în titlu.

Când cei de la ClinicBouquet ne-au abordat pentru a face o campanie prin Blogal Initiative, am insistat (bine, nu că a fost o luptă cu ei sau ceva, s-a potrivit la fix ce am vrut noi cu ce au vrut ei) ca printre premii să fie şi consultaţii. Pentru că – ia hai nu o mai daţi cotită, căci vă cunosc deja – cam toţi o băgăm pe aia cu “nu am timp, lasă că mă duc săptămâna viitoare, aşa şi pe dincolo” şi trec anii şi nu ajungem la control. Iar asta nu e bine, nu e bine deloc.

Uitaţi-vă un pic în jurul vostru. Ridicaţi nasul din tatatură, uitaţi-vă la persoana de lângă voi şi întrebaţi-o doar atât: “Eşti bine? Eşti ok cu sănătatea?“. Dacă vă este apropiată vă va spune că… ştiţi voi, cam ce aţi răspunde şi voi dacă cineva apropiat v-ar întreba. Că e ok şi nu prea. Că e ok şi nu prea.

Dragi bloggeri, vă invit să participaţi la această campanie nu pentru că premiul cel mare este o tabletă, ci pentru că celelalte premii sunt nişte – în esenţă – bilete de trimitere la control. Da, la “celelalte” le-am pus. Aşa cum facem şi noi, din păcate, cu sănătatea noastră, pe care o punem tot timpul la “celelalte”. Până când devine brusc şi, de multe ori, zdruncinător “aceea”…

4 comentarii la “Ce face un blogger dacă are o problemă de sănătate?

 1. Miere Sabadus Reply

  Da, o sa fie super asa ceva, cand ai o urgenta si nu stii pe unde sa cauti ajutor.

 2. Ionut Reply

  Interesanta campania insa, cu parere de rau o zic, nu cred ca o sa prinda :D Desi sanatatea ar trebui sa fie pe primul plan, multi se gandesc doar la bunurile materiale.

 3. Nicu Durla Reply

  Foarte frumoasa campanie, pacat ca nu ofera pentru toti bloggeri o consultatie completa. Felicitari ca si astfel de campanii iti plac, dar sa nu mai vorbesc ca sigur a intrat acolo la corasonul tau.

 4. maya Reply

  Chiar ai facut o mare isprava cu implicarea ta in aceasta campanie. Am participat,am castigat…multe informatii.Tableta am, analize am facut, pe viitor sa nu am nevoie de nimic in afara de sanatate, si daca nu voi avea stiu unde sa caut. Tie iti doresc sa nu fii nevoit sa cauti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.