Ce face un blogger dacă are o problemă de sănătate?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Aţi putea zice, unii, că titlul e un pic la mişto şi alte altea. Dar aţi greşi amarnic. Pentru că eu fac caterincă şi mişto de multe lucruri pe care alţii le consideră sacrosante, dar nu fac glume când vine vorba de sănătate şi de familie. Never. Aşa că nici ce zic mai jos nu e glumă şi nici ce am zis în titlu.

Când cei de la ClinicBouquet ne-au abordat pentru a face o campanie prin Blogal Initiative, am insistat (bine, nu că a fost o luptă cu ei sau ceva, s-a potrivit la fix ce am vrut noi cu ce au vrut ei) ca printre premii să fie şi consultaţii. Pentru că – ia hai nu o mai daţi cotită, căci vă cunosc deja – cam toţi o băgăm pe aia cu „nu am timp, lasă că mă duc săptămâna viitoare, aşa şi pe dincolo” şi trec anii şi nu ajungem la control. Iar asta nu e bine, nu e bine deloc.

Uitaţi-vă un pic în jurul vostru. Ridicaţi nasul din tatatură, uitaţi-vă la persoana de lângă voi şi întrebaţi-o doar atât: „Eşti bine? Eşti ok cu sănătatea?„. Dacă vă este apropiată vă va spune că… ştiţi voi, cam ce aţi răspunde şi voi dacă cineva apropiat v-ar întreba. Că e ok şi nu prea. Că e ok şi nu prea.

Dragi bloggeri, vă invit să participaţi la această campanie nu pentru că premiul cel mare este o tabletă, ci pentru că celelalte premii sunt nişte – în esenţă – bilete de trimitere la control. Da, la „celelalte” le-am pus. Aşa cum facem şi noi, din păcate, cu sănătatea noastră, pe care o punem tot timpul la „celelalte”. Până când devine brusc şi, de multe ori, zdruncinător „aceea”…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Ce face un blogger dacă are o problemă de sănătate?”

  1. Foarte frumoasa campanie, pacat ca nu ofera pentru toti bloggeri o consultatie completa. Felicitari ca si astfel de campanii iti plac, dar sa nu mai vorbesc ca sigur a intrat acolo la corasonul tau.

  2. Chiar ai facut o mare isprava cu implicarea ta in aceasta campanie. Am participat,am castigat…multe informatii.Tableta am, analize am facut, pe viitor sa nu am nevoie de nimic in afara de sanatate, si daca nu voi avea stiu unde sa caut. Tie iti doresc sa nu fii nevoit sa cauti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)