Bloggerii, o categorie atât de specială…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am decis să îi facem această surpriză maestrului Alifantis, nu credeam că o să îl atingem la coracon atât de tare. Dar, spre imensa noastră bucurie şi teribila emoţie, uite că s-a întâmplat :)

Dragilor, cei care aţi participat la campanie şi care ne-aţi susţinut, să ştiţi că vouă vi se adresează cuvintele calde ale maestrului. Să fiţi iubiţi şi să nu vă pierdeţi năravul :)

alifantis

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Bloggerii, o categorie atât de specială…”

  1. Eu una recunoswc deschis, nu ma asteptam la o asemena reactie, asa ca am fost cu atat mai impresionata citind=o. M-am dus pe FB sa ii spun cateva cuvinte de multumire. Asa cum spunea cieva mai sus, nu va opriti din initiative, a fost cel mai usor de scris articol de cand ma joc pe Blogal. Practic nici nu am avut nevoie de inspiratie, au venit cuvinetle singurele.

  2. Pingback: Înfiinţez o rubrică duminicală permanentă, „Recomandările săptămânii”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)