Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Georgiana Ene: Blogul mă ajută să mă descopăr şi să-mi îmbunătăţesc stilul de scris

Tovarăşa Georgiana Ene este singura reprezentantă a sexului frumos (dacă îmi permiteţi acest clişeu absolut oribil… :D) din Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu. Da, ştiu, este un semnal de alarmă (hait, am pleznit încă un clişeu!) pentru mine, adică trebuie să iau măsuri serioase #sauceva ca să ies din zona asta de macho când vine vorba despre comentarii şi să mai “feminizăm” chestiunea. Lucrez la asta. Cred… :))

Până atunci, ia luaţi mai jos un prea-frumos interviu cu tovarăşa în chestiune. Enjoy :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERACâteva cuvinte despre matale, ca să ştie lumea care este scopul şi durata vizitei în 2.0 :))

În câteva cuvinte aş descrie aşa: am venit, am citit, am rămas! Ştiam că exişti, dar nu citisem niciun articol de-al tău. La sugestia unei prietene, care ştia că am un blog de teatru, am început să citesc ce scrii. Şi aşa a început totul.

De ce ai ales să participi la isprava cu Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu? Pe bune, ce ai urmărit, ce beneficiu ai vrut să obţii?

Când am început să comentez, nu ştiam că există. Întâi am comentat pe RCC şi m-ai trimis să văd o piesă de teatru. Între timp, eu începusem să citesc Chinezu.eu. Ai să râzi, dar târziu am aflat de Comitet. Cred că după ce câştigasem. Pentru că nu înţelegeam care e treaba şi ce se întâmplă mai departe, am căutat informaţii. Când am găsit, chiar am comentat că e tare faină ideea! Îmi plac articolele, le citesc cu mare plăcere. Şi tot cu aceeaşi mare plăcere las şi comentarii. Sunt de părere că dacă ai ceva de spus, trebuie să spui. Nu am vrut să obţin nimic, dar am obţinut foarte multe. Fiecare articol m-a atins, mişcat sau inspirat! La unele am plâns, la altele am râs. Dar tot am comentat :)

Ce aşteptări ai de la întâlnirea pe care o să o avem cu toţi membrii Comitetului?

Spuneam că deja am obţinut multe. Orice întâlnire organizată de tine este la superlativ. Superlativul absolut. Am cunoscut oameni frumoşi, am descoperit lucruri interesante şi de fiecare dată am învăţat câte ceva. La întâlnirea care urmează, o să fie frumos pentru că pe participanţi îi cunosc deja. Prin ceea ce scriu. O să fie veselie mare şi bere, bineînţeles! Şi pentru că sunt singura fata din Comitetul de anul acesta, aştept să-mi trimiteţi o limuzină să mă aducă.

Una scurta şi grea acuma: cu ce te ajută pe tine blogul?

2Blogul mă ajută să mă descopăr şi să-mi îmbunătăţesc stilul de scris. E un exerciţiu. Din când în când, scriu pentru un site de modă, la un cotidian cultural – despre teatru şi particip la concursurile de pe Blogal Initiative. E interesant pentru mine să văd ce impact au scrierile asupra cititorilor. Sunt oameni diferiţi, cu aşteptări diferite. Am fost deseori surprinsă plăcut de numărul de citiri sau de comentarii.

Câţi ani de acum înainte te vezi bloguind?

Mulţi :) Încet-încet pe blogul pe care scriu acum, o să scriu doar despre teatru. Şi cred că despre film. Mi-ar plăcea. Poate o să-l redenumesc Hai la teatru şi la film. Cine ştie? Dar înainte de pasiunea pentru teatru, a fost cea pentru modă. Mă gândesc tot mai mult la un blog de personal style.

Un mesaj ÎN EXCLUSIVITATE pentru cititorii chinezu.eu!

Haideţi la teatru! Să citească şi postările de pe RCC, să comenteze mai mult ca să facem CCC – Comunitatea de Comentatori Chinezu.eu, să avem discuţii faine, să râdem mult şi să ieşim la bere!

16 comentarii la “Georgiana Ene: Blogul mă ajută să mă descopăr şi să-mi îmbunătăţesc stilul de scris

 1. Viata de la zero Reply

  Singura fată din comitetul de anul trecut sau singura fată ever? Că parcă mai reținusem un nume de fată, cel puțin….sau aberez?

 2. Petre Reply

  Pentru ca Gabi a anuntat deja ca nu va participa, poate alege Chinezu inca o reprezentantă a sexului frumos, ca sa nu fie Georgiana singura.

 3. zoltybogata Reply

  Bun venit. Multă sănătate

 4. bogdan Reply

  Bun sosit în gașca de oameni care au nevoie de scris :)

 5. gabi Reply

  @Petre: subscriu

 6. georgiana ene Reply

  as dori sa multumesc asa: lui Cristi pentru incredere si sustinere, voua care scrieti minunat si cititi ce scriu si altii, prietenilor care vor citi ce scriu acum, muzei mele – teatru si familiei – mamei in special.

  pe voi abia astept sa va cunosc si sa bem o bere impreuna!

  • Cristian China Birta Reply

   Mulţumirile acceptate. Dar numai dacă le accepţi şi tu pe ale mele. Ştii tu de ce :D

   • georgiana ene Reply

    stiu eu :). sa zic iar? abia astept sa bem o bere :D

  • Adi Reply

   bere sa fie :)

 7. Ileana Andrei Reply

  Felicitari. Orice blog unde citim despre teatru imi face sufletul sa cante. Si eu scriu despre piesele pe care le vad. As sta numai la teatru. Adica sa vad piese si sa scriu…all day long :-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.