Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cătălin Roşu: Dacă am un client şi vrea informaţii, le poate citi pe blog

Cătălin este câştigătorul lunii decembrie, adicătelea top comentator pe chinezu.eu în luna cu pricina. Aşa că va fi unul dintre cei cu care voi avea plăcerea să beau o bere, hai maximum două la întâlnirea cu membrii Comitetului Comentatorilor pe Chinezu.eu. Drept pentru care i-am luat un interviu. #asteaaşasefac :D

336679_221084047955711_721782962_oCateva cuvinte despre matale, ca sa stie lumea care este scopul si durata vizitei in 2.0 :))

Rosu Catalin, 33 de ani, inginer constructor, in acest moment am o firma de proiectare din care imi castig existenta de cand am terminat facultatea. Anul acesta se fac 10 ani de cand am deschis firma si sunt mandru ca am reusit asta. Proiectul meu www.construieste.info trebuie sa devina o baza de informatii in domeniul constructiilor, cu informatii corecte, publicate de profesionisti si explicate pe intelesul clientilor din acest domeniu.

In acest moment pe piata exista multe surse cu informatii trunchiate sau incorecte. Din acest motiv se creaza o “educatie” gresita a clientilor nostri, motiv pentru care intampinat diverse probleme, probleme care ne duc la pierderea de timp si implicit de bani. Eu personal consider ca un client informat corect e mai avantajos decat un client informat gresit. Daca clientul meu pleaca de la mine cu impresia ca vreau sa-l pacalesc nu voi primi recomandarea lui.

De cand a inceput criza in 2009 si pana acuma, firma noastra a supravietuit numai datorita recomandarilor fostilor clienti, motiv pentru care calitatea trebuie sa primeze.

De ce blogul? Pentru ca daca am un client si vrea informatii le poate citi pe blog, nu mai e nevoie sa i le explic eu si astfel sa pierd timp.

De ce ai ales sa participi la isprava cu Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu? Pe bune, ce ai urmarit, ce beneficiu ai vrut sa obtii?

Am participat pentru a intra in contact cu tine si cu alti bloggeri in vederea promovarii blogului meu. Sper sa reusesc sa aflu informatii importante, despre cum sa-mi imbunatatesc si sa-mi cresc blogul. ;)

Ce asteptari ai de la intalnirea pe care o sa o avem cu toti membrii Comitetului?

Sa fie voie buna si bere pe masura! Sper ca dupa intalnire sa ramanem in relatii si sa ne ajutam reciproc in acest domeniu 2.0, atat de complicat!

Una scurta si grea acuma: cu ce te ajuta pe tine blogul?

Momentan nu ma ajuta cu nimic blogul. Vezi si prima intrebare pentru ce sper sa-mi aduca.

Cati ani de acum inainte te vezi bloguind?

Depinde de multi factori, probabil pana voi gasi altceva mai profitabil.

Un mesaj IN EXCLUSIVITATE pentru cititorii chinezu.eu!

Construiti responsabil!

7 comentarii la “Cătălin Roşu: Dacă am un client şi vrea informaţii, le poate citi pe blog

 1. catalin Reply

  :)

 2. bogdan Reply

  “Sa fie voie buna si bere pe masura! Sper ca dupa intalnire sa ramanem in relatii si sa ne ajutam reciproc in acest domeniu 2.0, atat de complicat!”

  Subscriu tovărășește!

  • Cristian China Birta Reply

   Ştiţi vorba aia cu “de aia există planuri, ca să vedem ce nu am reuşit să facem”, da? :)) Bere o să fie, mă ocup eu de asta. De restul trebe să vă ocupaţi voi… :D

 3. Razvan Ianculescu Reply

  Bienveniu Catalin :)

 4. zoltybogata Reply

  În construcți știu câte ceva de când am consolidat casa, eram Șef de șantier :D ,dar lasă că vorbim la o bere, poate când ne întâlnim acolo. Multă sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.