Cătălin Roşu: Dacă am un client şi vrea informaţii, le poate citi pe blog

Cătălin este câştigătorul lunii decembrie, adicătelea top comentator pe chinezu.eu în luna cu pricina. Aşa că va fi unul dintre cei cu care voi avea plăcerea să beau o bere, hai maximum două la întâlnirea cu membrii Comitetului Comentatorilor pe Chinezu.eu. Drept pentru care i-am luat un interviu. #asteaaşasefac :D

336679_221084047955711_721782962_oCateva cuvinte despre matale, ca sa stie lumea care este scopul si durata vizitei in 2.0 :))

Rosu Catalin, 33 de ani, inginer constructor, in acest moment am o firma de proiectare din care imi castig existenta de cand am terminat facultatea. Anul acesta se fac 10 ani de cand am deschis firma si sunt mandru ca am reusit asta. Proiectul meu www.construieste.info trebuie sa devina o baza de informatii in domeniul constructiilor, cu informatii corecte, publicate de profesionisti si explicate pe intelesul clientilor din acest domeniu.

In acest moment pe piata exista multe surse cu informatii trunchiate sau incorecte. Din acest motiv se creaza o „educatie” gresita a clientilor nostri, motiv pentru care intampinat diverse probleme, probleme care ne duc la pierderea de timp si implicit de bani. Eu personal consider ca un client informat corect e mai avantajos decat un client informat gresit. Daca clientul meu pleaca de la mine cu impresia ca vreau sa-l pacalesc nu voi primi recomandarea lui.

De cand a inceput criza in 2009 si pana acuma, firma noastra a supravietuit numai datorita recomandarilor fostilor clienti, motiv pentru care calitatea trebuie sa primeze.

De ce blogul? Pentru ca daca am un client si vrea informatii le poate citi pe blog, nu mai e nevoie sa i le explic eu si astfel sa pierd timp.

De ce ai ales sa participi la isprava cu Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu? Pe bune, ce ai urmarit, ce beneficiu ai vrut sa obtii?

Am participat pentru a intra in contact cu tine si cu alti bloggeri in vederea promovarii blogului meu. Sper sa reusesc sa aflu informatii importante, despre cum sa-mi imbunatatesc si sa-mi cresc blogul. ;)

Ce asteptari ai de la intalnirea pe care o sa o avem cu toti membrii Comitetului?

Sa fie voie buna si bere pe masura! Sper ca dupa intalnire sa ramanem in relatii si sa ne ajutam reciproc in acest domeniu 2.0, atat de complicat!

Una scurta si grea acuma: cu ce te ajuta pe tine blogul?

Momentan nu ma ajuta cu nimic blogul. Vezi si prima intrebare pentru ce sper sa-mi aduca.

Cati ani de acum inainte te vezi bloguind?

Depinde de multi factori, probabil pana voi gasi altceva mai profitabil.

Un mesaj IN EXCLUSIVITATE pentru cititorii chinezu.eu!

Construiti responsabil!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Cătălin Roşu: Dacă am un client şi vrea informaţii, le poate citi pe blog”

  1. „Sa fie voie buna si bere pe masura! Sper ca dupa intalnire sa ramanem in relatii si sa ne ajutam reciproc in acest domeniu 2.0, atat de complicat!”

    Subscriu tovărășește!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)