26.04.2017

Anul acesta facem Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu

Poate că nu o spun destul de des, dar să ştiţi că nu glumesc niciodată când vă mulţumesc vouă, celor care îmi faceţi onoarea să mă citiţi. Şi nu o să o fac niciodată. Adică să glumesc, nu să v-o spun mai des :)) Aşa că, dacă tot suntem la început de an, hai să vă mai mulţumesc o dată :)

O categorie aparte (în sensul de vizibilă, nu de altceva, staţi liniştiţi) este cea a celor care aleg să comenteze acilea pe chinezu.eu. Lor le dedic această postare. Cu mulţumirile incluse, precum TVA :))

În 5 ani de chinezu.eu ati postat peste 49.000 de comentarii. Lucru pentru care vă mulţumesc. Şi, fireşte, vă invit să nu vă pierdeţi năravul :D Drept pentru care – ca să vă îndemn la modul aplicat, cum îmi place mie, să nu vă pierdeţi năravul – instaurez un fel de urmărire generală sau ceva de genul :)) În sensul că… dar mai bine să fac pe puncte faza, după cum puteţi vedea mai jos.

– În 2013, în fiecare lună, cea/cel care comentează cel mai mult pe chinezu.eu primeşte un cadou surpriză de la mine.

– Câştigătoarea/câştigătorul fiecărei luni va primi un interviu pe chinezu.eu. Dacă vrea, fireşte :))

– La sfârşitul anului 2013 (sau, vedem noi, la începutul lui 2014) o să organizăm un CCC, adică un Comitet al Comentatorilor pe Chinezu.eu :D La modul serios, ne întâlnim, bem o bere, mâncăm o grisină, de astea. Plus, fireşte, să discutăm despre blogging, implicare, interactivitate şi de astea.

– Prezentul regulament va fi modificat în funcţie de împrejurări (adică asta înseamnă că habar nu am ce să mai scriu :D)

No bun. Dar să nu credeţi că o să mai meargă faza cu comentarii gen „fain” sau „mişto” sau „foarte interesant„. Căci, din momentul în care vedeţi aceste rânduri, de fiecare dată când voi vedea un comentariu de acest gen voi apela la două opţiuni mirifice: mark as spam sau editare cu cuvintele „Comentariu editat de chinezu pentru că…” şi urmează motivaţia editării.

Serios vorbesc, chiar nu mai vreau să văd comentarii de alea puse în dorul lelii (era să zic altceva…). Dacă aveţi ceva de comentat excelent. Dar dacă nu (în sensul că vreţi să băgăţi comentariul doar pentru link sau faze de astea) vă rog să vă abţineţi. Vă rog insistent.

Bun, acestea fiind spuse, să purcedem. Cu menţiunea că am datoria de onoarea de a vă oferi Top 10 comentatori pe chinezu.eu în 2012. Cu câte o mică descriere în dreptul fiecăruia. Şi cu menţiunea că nu am nici un premiu pentru ei, pentru că nu începusem încă isprava asta pe care o anunţ aici. Sau… :D

Petre Dalea – Nu îl cunosc personal. Dar e pe lista de lucruri de făcut cât de repede. Pentru că prea multe s-au adunat pe răbojul 2.0 al relaţiei de la distanţă între noi. Aşa că voi lua măsuri anul ăsta în acest sens. Drastice! :D

Cotos – Nici pe el nu îl ştiu. Nu ştiu cum s-a făcut dar de fiecare dată când am fost în Baia Mare, el nu a reuşit să ajungă să ne întâlnim. Ceea ce m-a făcut să încrunt sprânceana un pic. Plus că, dragă Cotos, să ştii că multe din comentariile tale sunt din categoria celor pe care nu mai vreau să le văd anul ăsta la mine pe blog. Te bagi? :D

BogDan – Pe el îl ştiu. Am băut bere cu el. Avem o istorie a relaţiei destul de ciudată. Dar, tocmai de aceea, foarte faină :) Sau, mă rog, aşa îmi place mie să cred :D El este, în opinia mea umilă, cel ma bun cronicar de concert din România. Şi sunt onorat că mai scrie pe Republica Culturală Chineză, unde are portofoliul – încă neoficial – de ministru al Rockului :D

Albinuţa veninoasă – Pe el îl ştiu. Căci este un el. Săbă, de la Săbăduş :) Da, ştiu, are oareşec probleme când vine vorba despre brandul 2.0, dar munceşte la asta :)) Îl apreciez pentru pasiunea sa pentru tot ce ţine de apicultură. Şi îi prevăd un viitor foarte fain pe linie de 2.0 dacă merge cu viteza şi cu determinarea asta :)

Natural – Daniel Botea este numele lui de civilie. L-am cunoscut şi mi-a plăcut tare ca om. Îmi place teribil dăruirea cu care s-a atuncat în social media şi îi urez să îl ţină tot aşa. Răsplata va veni :)

Cătălin Vasilescu – E o surpriză pentru mine. Plăcută. Căci dacă în ceea ce îi priveşte pe cei de mai sus am oareşce legături cu ei, cu Cătălin chiar nu pot spune că am o relaţie. Nici măcar de la distanţă. De aceea mă bucur să îl văd în top :)

gaby – E o surpriză pentru mine. Una neplăcută. Pentru că blogul nu mai există…

Răzvan Bucur. Ce m-am bucurat când am văzut că a fost un comentator constant pe blog la mine… Căci Răzvan este un mare profesionist, pe care îl apreciez mult mai mult decât sunt dispus să recunosc public :D

Spanac – L-am cunoscut mai pe final de an. Şi am decis că relaţia noastră va fi sub spectrul lui „ce varză e spanacul ăsta” :)) Să vedem unde o ducem de aici :D

Gabi Nistoran – Nu mă aşteptam să îl văd în Top 10 la mine. Dar mă bucur :)

Gat, tovarăşi! La muncă, hai la comentat, căci Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu începe a se organiza din acest moment :D

 

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Recomandările zilei din blogosferă – 07.01.2013

Despre gripă

80 comentarii

 1. luni, 7 ianuarie 2013, 10:10

  Interesanta ideea ta. O sa ai de furca cu comentariile de 1-2 randuri.

  Dintre toti, cunosc si eu pe Spanac si Daniel. Si confirm ca spanacu e varza:))

  Apropo de premiile pentru comentatori, hai sa fac nitel misto: Arhi ii pune pe comentatori sa plateasca, Chinezu ii premiaza :)) Asta e diferenta dintre voi 2 :)

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 10:14

   Diferenta dintre mine si Arhi este ca io fac lucrurule intr-un fel, iar el in altul. Si ne merge amandorura :D

   Răspunde
  • marți, 8 ianuarie 2013, 04:16

   Mirarea mea: Cum de nu este si Emil in top ? :)
   Si sunt sigur ca aceasta este una din foarte multele ideei si proiecte faine pe care le va desfasura domnu` Chinezu in decursul acestui an !
   Mult succes in continuare si abia astept sa ne vedem cu totii la o bere.

   Răspunde
 2. luni, 7 ianuarie 2013, 10:11

  Ideea este benefica – imi place mult pe partea de cultura a comentariului, ar trebui sa adauge un plus valoare.
  Topul in schimb e prea mic. Ar trebui totusi sa anunti o valoare minima si sa afisezi intr-un articol mai detaliat pe toti care au depasit acea valoare minima la comentarii.
  Zic asta pentru ca, presimt ca sunt multi care iti comenteaza si doresc sa stie si ei cate comentarii au – asta ca sa nu caute singuri :D

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 10:15

   Adica ar trebui sa fac un Top 50 sau cum? Intreb, sa vad daca mai sunt si altii care ar vrea sa extindem topul. Caci eu, fireste, nu am nici o problema cu asta, dar vreau sa stiu :)

   Răspunde
   • luni, 7 ianuarie 2013, 10:21

    ma refeream in principiu la curiozitatea oamenilor – adica daca eu am sa zicem 30 de comentarii, si nu sunt afisat, cu siguranta as dori sa stiu acel numar de comentarii. Asa pentru cultura mea generala – cel putin asa vad eu lucrurile. Si da, cred ca ar fi ok un top 50.
    Adica doar asa, top10 pare prea… sec… in conditiile in care topul 10 actuale are putin peste 1110 comentarii si tu – ca si medie pe an, ai undeva la peste 9800 comentarii. Deci da, top50 parerea mea este ca ar fi mai ok si ar face articolul de prezentare a acestui top mai complet :)

    Răspunde
    • luni, 7 ianuarie 2013, 10:43

     Am luat la cunostinta, bagam la analiza :D

     Răspunde
     • luni, 7 ianuarie 2013, 11:00

      Domnule, top 100 sa fie, ori un top extrans si pe influenta… :-)

      Răspunde
      • luni, 7 ianuarie 2013, 11:03

       Colegu, stim ca sunteti un adevarat stahanovist 2.0, dar chiar asa sa vreti sa ma puneti la un astfel de hal de munca??? Sa mai ramana timp si de bere, mah, termina cu prostiile =))

       Răspunde
 3. luni, 7 ianuarie 2013, 10:34

  Propunerea cu top 50 ar fi utila, dar greu de pus in practica. Ar iesi un ditamai articolul…

  A, si inca ceva: imi place blogul lui D-petrE (Petre Dalea). As fi si eu curios sa-l cunosc :)

  Răspunde
 4. luni, 7 ianuarie 2013, 10:36

  Da, chinezule! Bună idee! Bravo!
  La cât mai multe comentarii, ce dacă nu vor fi pline de substanţă?
  Cantitatea contează,
  nu calitatea!
  AVE!

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 10:45

   Ma bucur ca ai bagat comentariul asta. Caci asa pot vedea mai multi ceea ce eu stiu deja: ca nu citesti tot ce scrie cineva, comentezi doar asa sa te vada lumea. Mai are rost sa iti spun ca am scris in postarea de mai sus tocmai ca voi fi foarte atent la calitatea comentariilor? Oh wait…

   Răspunde
   • luni, 7 ianuarie 2013, 11:17

    Prin „calitate“ se înţelege şi relevanţa faţă de articol? Din ce văd aici, nu prea. Decât zic!

    Răspunde
 5. luni, 7 ianuarie 2013, 10:44

  Cristi, trebuie să dai multe telefoane încă de pe acum. Vei avea nevoie de o hală, unde să intrăm toţi.

  Foarte tare iniţiativa ta!

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 10:47

   Pai si ce, bre, ma sperie pe mine o hala? Daca hala trebe, hala facem, rost. Noi sa fim sanatosi si degraba comentatori corespunzatori :))

   Răspunde
   • luni, 7 ianuarie 2013, 11:12

    Sunt convins că nu te sperie. Până una alta mergem şi pe stadion dacă se cade.

    Îmi place foarte mult aliteraţia şi sensul expresiei „comentator corespunzător” :)

    Răspunde
 6. luni, 7 ianuarie 2013, 10:53

  gata ma cu varza. a fost anul trecut… o tinem danga cu razboiul de indepenenta?

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 10:57

   Danga langa, langa danga
   Spanacu-i varza si in tanga
   Dar rimeaza si cu manga
   Apropo de danga langa.
   =)) =)) =))

   Răspunde
   • luni, 7 ianuarie 2013, 11:07

    am zis sa nu bati campii despre tanga! era vorba sa ramana doar intre noi…

    Răspunde
 7. luni, 7 ianuarie 2013, 11:02

  Adevărul e că istoria scrie unele dintre cele mai mişto lucruri posibile. Desigur, asta dacă nu este vorba de istoria României, caz în care trebuie să te fereşti de ea :))

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 11:04

   Din ciclul „Nu ca ma cheama Louis, dar stiu si eu vreo doua”, zic doar atat: pentru mine, istoria Romaniei este moi =))

   Răspunde
 8. luni, 7 ianuarie 2013, 11:10

  Multumesc maestre… Habar n-aveam ca am comentat de atatea ori pe blogul tau. E clar ca trebuie sa te vizitez mai des :)

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 11:13

   Si pe mine m-a surprins un pic prezenta ta in top. Eram obisnuit sa discut cu tine mai mult pe mail :))

   Răspunde
 9. luni, 7 ianuarie 2013, 11:13

  Io zic sa nu mai faci niciun top pentru ca sunt suparat fleasca :)
  Ies si eu pe primul loc si cica nu s-au instituit premii pentru anul trecut … adica am dat in tastatura pana i-au sarit tastele degeaba ? treaba-i asta ?

  – Si acum sa trec la un registru mai serios :)

  Chiar nu ma asteptam sa fiu pe primul loc la comentat aici pentru ca nu-s chiar asa de „vorbaret” din fire. Multumesc pentru placuta surpriza facuta!
  Sa nu uit sa-i multumesc si lui Emil pentru cuvintele frumoase.

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 13:13

   Hai, bre colegu, nu mai sta imbufnat, promit ca dau eu prima bere cand ne vedem :))

   Răspunde
 10. luni, 7 ianuarie 2013, 11:22

  :)) Ne-am intalnit doar o data cand ai venti pe la birou la noi :)) In rest ne-am „evitat”… Promit sa fiu mai adevarat in comentarii :)

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 13:15

   Stiu ca ne-am vazut o data, mah, ca nu sunt chiar asa de batran :)) Doar ca nu erai in calitate de blogger si nici nu am baut o bere :D

   Răspunde
  • miercuri, 8 mai 2013, 18:03

   Dacă n-ai stat la o bere cu Chinezu, nu poți spune că te-ai întâlnit cu el :)

   Răspunde
 11. luni, 7 ianuarie 2013, 11:24

  Cadoul cu nr 2 de ziua mea. Da, este un cadou sa ma aflu in top 10 al comentatorilor la tine pe blog. Pt unul ca mine, deja cadourile le-am luat anul trecut. Cadouri le numesc acele lucruri pe care le-am invatat de pe blogul tau si sigur o sa am nevoie de alte cadouri, dar pe care o sa le primesc in timp ce te urmaresc.
  In ceea ce priveste specializarea mea in acest domeniu, mai am foarte multe de munca.
  Multam fain de acest top.
  Faina initiativa !

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 13:17

   Eu multumesc pentru comentariile tale si astept cu interes sa aplici tot ce mi-ai spus ca ai in cap pe partea de dezvoltare. Cred ca o sa iti mearga ca uns cu miere :))

   Răspunde
 12. luni, 7 ianuarie 2013, 11:29

  D-petre: cu placere.

  Acum pe bune: eu i-as da un premiu lui D-petre tocmai pentru ca a comentat atata fara sa stie ca e concurs. Macar un interviu pe chinezu.eu tot merita. Ceva acolo simbolic :)

  Răspunde
 13. luni, 7 ianuarie 2013, 12:50

  No comment :)

  Răspunde
 14. luni, 7 ianuarie 2013, 12:59

  Tu vrei sa ma apuc de comentat pe aici observ. De multe ori citestc dar nu prea imi place sa comentez, pe de alta parte ma gandesc ca si asa sunt unii care comenteaza in plus, acum le mai dai un motiv in plus sa scrie aiureli.

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 13:19

   Legat de ce zici tu ca le dau un motiv in plus sa comenteze in plus, reiau ce am scris in postare, caci, imi pare, nu ai citit cu destula atentie, ca sa zic asa: „să nu credeţi că o să mai meargă faza cu comentarii gen “fain” sau “mişto” sau “foarte interesant“. Căci, din momentul în care vedeţi aceste rânduri, de fiecare dată când voi vedea un comentariu de acest gen voi apela la două opţiuni mirifice: mark as spam sau editare cu cuvintele “Comentariu editat de chinezu pentru că…” şi urmează motivaţia editării.”

   Răspunde
 15. luni, 7 ianuarie 2013, 13:02

  Aaaa… si inca ceva, articlul asta de ex. l-am citit pe telefon in autobuz, am tinut minte sa intru iar sa spun si eu cate ceva dar de cele mai multe ori nu o fac.

  Răspunde
 16. luni, 7 ianuarie 2013, 13:32

  Scopul să fie creșterea numărului de comentarii? În ăst caz, berile ar fi mai indicate-n cazul premiilor! :D

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 13:35

   Sa stii ca nu exista un campionat national al blogurilor cu multe comentarii, asa ca nu ma intereseaza decisiv acest aspect :)) Normal ca imi place sa am comentarii, cat mai multe, fara numar :D Dar nu intr-atat incat sa le vreau oricum. De aia am zis ca voi fi neiertator cu comentarii care nu prea isi au rostul.
   Cat despre faza cu berile, nu zici rau… :D

   Răspunde
   • luni, 7 ianuarie 2013, 13:41

    Să reanalizezi aspectul premiilor!

    Răspunde
   • luni, 7 ianuarie 2013, 13:49

    ‘N acțiune, intră și comentariile de aici?

    Răspunde
    • luni, 7 ianuarie 2013, 13:52

     Intra toate comentariile incepand din 1 ianuarie 2013, ora 00.01 pana pe 31 decembrie 2013 ora 23.59.
     Doar ca as avea rugaminte sa nu mai dai inainte cu comentarii de astea de cate 4 cuvinte. Recomand sa te gandesti mai bine, sa iti centralizezi ideile – cum ar veni – si sa postezi doar unul singur. Nu de alta, dar inainte de a anunta castgatorul lunii o sa imi exercit imperialul drept de a decide daca numarul de comentarii a fost direct proportional cu calitatea lor :D

     Răspunde
     • luni, 7 ianuarie 2013, 13:57

      :)) Notat! Și bună idea… Menționează-n regulament câte cuvinte minim trebuie să aibă un comentariu dar ține cont că mulți știu să se exprime clar și-n câteva cuvinte, puține dar HÎ! :D

      Răspunde
 17. luni, 7 ianuarie 2013, 14:19

  Misto. Fain. Interesant. LOL!
  Am si eu cateva corectii / propuneri, daca e voie:
  – In fiecare luna vor fi premii surpriza, la alegere: un interviu pe chinezu dot eu sau o sesiune de bere;
  – Sesiunea de bere NU se face in sistem nemtesc / studentesc ci in sistem romanesc, adica gazda ofera si musafirii consuma;
  – Il critic si il laud simultan pe un alt mare blogger de succes, al carui nume il voi spune doar daca e voie. Il laud pentru ca avea un plugin cu „top comentatori„ (cu link-urile dofollow de rigoare) si il critic pentru ca l-a scos de la o vreme.

  Altminteri… sesiune de bere doar o data pe an?????

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 14:23

   Hai sa le luam pe rand:
   – am zis deja ca voi da in fiecare luna cate un premiu. Poate mai multe, vedem cum mi se stramba feng shuiul la acel moment :D
   – voi analiza propunerea nemteasca :D
   – ma gandesc cum sa fac un top al comentatorilor cat mai vizibil, adica sa fie fain si grafic. Cu linkuri fireste :)
   – dap, doar o data pe an, ca sa fie mai dezirabila, ca sa zic asa, pe principul mai rarut ca-i mai dragut :D

   Răspunde
   • luni, 7 ianuarie 2013, 14:32

    Despre plugin sa fie intrebat Vlad Petreanu, ca despre el era vorba.

    Răspunde
 18. luni, 7 ianuarie 2013, 14:48

  Văd că e la modă printre bloggerii A-List să facă ceva cu comentariile. Oare când se vor apuca și cei de la Libertatea și Cancan să curețe/modereze/dezvolte comentariile lor? :-)
  Și încă o întrebare mai veche a mea: ce fac eu dacă nu-mi place berea? Vin cu apa de acasă la întâlniri sau mă abțin de la comentarii ca să fiu sigur că nu sunt invitat?!!!?

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 15:01

   Draga Florin, daca imi permiti, eu i-as sugera sa inlocuiasca (uneori) berea cu palinca ardeleneasca, dar am zis sa nu ma obraznicesc… :oops:

   Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 15:30

   Îl rogi pe Mihai să-ţi trimită nişte Evian de la Parlament, că acum are de unde. E şi ieftină, plus că oricum o cumpără din buzunarul cetăţenilor, la o adică, deci nu are de ce să-şi facă probleme.

   Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 16:37

   Lasa, bre, nu iti face probleme, caci rezolvarea e simpla: tu spui ca nu bei bere si ca imi faci mie cinste cu ea =))

   Răspunde
 19. luni, 7 ianuarie 2013, 14:50

  Mă bucur că am apărut în acest top, voi continua să las comentarii pe acest blog minunat. De chinezu.eu am auzit acum 2 ani când am participat la Mediaș Blog Awards unde tu, dragă Chinezule, ai făcut o scurtă prezentare despre blogging și, efectiv, cum ai început cu chinezu.eu.

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 16:39

   Asa, bre, acum imi aduc aminte… Ca nu stiam de unde sa te iau. Scuza batranetile, asa se intampla :))

   Răspunde
 20. luni, 7 ianuarie 2013, 16:27

  Salut,
  Poate ca nu am comentat mult pe blogul acestui om minunat si spun asta, pentru ca am urmarit cu maxima atentie postarile de pe blog sau din retelele de socializare. Un om care raspunde tuturor cu o caldura mare in suflet. Ideea de a face un top al comentatorilor o sa sporeasca fenomenul acela numit SPAM. Cu Stima, Razvan

  Răspunde
  • luni, 7 ianuarie 2013, 16:38

   La asta cu spamul nu m-am gandit. Adica nu ca efect direct. Dar ai dreptate, asa va fi, o sa tai in carne vie 2.0, cum ar veni :D

   Răspunde
 21. luni, 7 ianuarie 2013, 17:39

  As prefera ca cei din topul national sa primeasca invitatii la tabara chinezeasca de 3zile si 3 nopti. Orice stangere de maini in offline e binevenita in blogosfera.

  Răspunde
  • marți, 8 ianuarie 2013, 02:34

   Buna si ideea asta. Unde`s multi ideile sporesc :)

   Răspunde
 22. miercuri, 9 ianuarie 2013, 00:58

  foarte faina ideea! :) Nu zic ca nu imi place aprecierea pe care o arati guralivului dar suna bine „intalnelile” in offline

  Răspunde
 23. miercuri, 9 ianuarie 2013, 20:14

  Le are Chinezu cu concursurile si topurile astea neanuntate pe care le publica dupa o anumita perioada. Pana acum m-a cam nimerit, sper sa fie la fel si in 2013. Acum am revenit din vacanta, aprob comentariile la mine si comentez pe aici. Spor comentator!

  Răspunde
 24. joi, 10 ianuarie 2013, 08:35

  […] când am lansat provocarea cu cei mai activi comentatori pe chinezu.eu şi de când am avertizat că o să lovesc dur în cei cu comentarii gen “fain“, […]

  Răspunde
 25. miercuri, 16 ianuarie 2013, 13:38

  eu las comentarii mai puțin și te citesc mai mult. Ești sigur că o să țină serverul și baza de date ?

  :P

  Răspunde
 26. sâmbătă, 19 ianuarie 2013, 02:27

  Petre Dalea e si pe lista mea de oameni pe care vreau sa-i cunosc personal. Nu stiu daca in 2013, dar cu siguranta se va intampla.

  Răspunde
 27. sâmbătă, 19 ianuarie 2013, 10:41

  mi se invart ochii in cercuri,cat au putut comentata unii :)
  am lipsit cam un an de pe net,acum revin la vechile bloguri pe care le citeam si nu le comentam,dar de azi cum am ceva cum deschid gura (ma rog).
  Am participat si la un concurs la tine ,ma si mir cum de am lipsit asa mult.
  Numai de bine! (tu ai vrut,sa nu spui dupa aceea ca toti am devenit vorbareti)

  Răspunde
 28. duminică, 20 ianuarie 2013, 00:07

  Super tare initiativa…voi continua sa te citesc si sa facem cat mai multe comentarii, poate ne intalnim la beree..:P

  Răspunde
 29. luni, 21 ianuarie 2013, 15:03

  Misto ideea, recunosc. Si salut multitudinea de schimbari/sistematizari de la 1 ianuarie.

  Răspunde
 30. luni, 21 ianuarie 2013, 15:14

  Era o vorbă de demult cum că blogul îl fac cei care comentează, blogger-ul fiind doar omul cu „scânteia”. Se pare că asta e rețeta succesului.

  Răspunde
 31. joi, 24 ianuarie 2013, 18:10

  Bag de seamă că e mare nevoie de-un nume de femeie – comentatoare, bloggeriță, etc – acolo, în topul tău, că-s numai bărbați, nu de alta… :)

  Răspunde
 32. sâmbătă, 2 februarie 2013, 10:20

  Comentatorii sunt de baza pe chinezu.eu :)

  Răspunde
 33. luni, 4 februarie 2013, 11:31

  […] trecut aproape o lună de când am lansat provocarea cu Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu. Aşa că e momentul să vin cu nişte informaţii despre ce s-a întâmplat în această […]

  Răspunde
 34. luni, 4 februarie 2013, 13:39

  E voie să fur ideea?
  Adică, să o şi aplic?
  Cu comentatul, fără discuţie, dacă merg bine scripturile şi e deschis comentatul, comentez. Mi se pare că aşa e corect.
  Am să mă strădui să popularizez ideea şi articolul.
  Ar fi bine să vină lumea să fure cu sacul.
  Adică, în loc să fure voturi la electorale, dacă tot ne place să furăm.
  Dar asta e o altă poveste…
  Mulţumesc mult Cristi şi pentru acest articol şi model de comportament! :)

  Răspunde
 35. duminică, 17 februarie 2013, 18:35

  Sunt inconjurat de chinezarii. Ma simt deja jumatate galben.
  Asa ca…, domnule chinez, te comentez. No offence!

  Răspunde
 36. marți, 19 februarie 2013, 10:53

  Premiul surpriza consta cumva in….BERE? Atunci, ma bag si eu! :))

  Răspunde
 37. vineri, 1 martie 2013, 09:31

  […] interesant experiementul pe care l-am pornit cu Comitetul Comentatorilor pe Chinezu. Mă laud singur, desigur, căci am cu ce, fireşte :)) Şi o să fie şi mai interesant după vreo […]

  Răspunde
 38. vineri, 5 aprilie 2013, 23:49

  si niste mici cu mustar

  Răspunde
 39. miercuri, 8 mai 2013, 18:26

  Faină ideea :) Bine că nu lipsește berea.
  Ar fi totuși interesant dacă ai putea adăuga un widget cu top 10 comentatori ai lunii. Nu știu ce plugin-uri sunt disponibile pentru asta, dar dacă nu găsești unul care-ți place, poate mă reapuc eu de făcut plugin-uri :)

  Răspunde
 40. luni, 13 mai 2013, 14:30

  Mici daia cu bicarbonat…mmmm

  Răspunde
 41. marți, 11 iunie 2013, 14:01

  Din start Ana Musat cu http://www.questioare.ro. O cunosc de anul trecut si de fiecare data citesc cu aviditate fiecare nou articol de pe blogul ei:)

  Răspunde
 42. vineri, 21 iunie 2013, 13:01

  acum am vazut ‘comitetul comentatorilor’ si m-am prins si eu care e faza cu castigatorul lunii :).
  putem sa facem un calendar in care sa scriem, sau sa facem…n-am idee ce, dar sigur are cineva o idee.

  Răspunde
 43. marți, 15 octombrie 2013, 08:45

  Aha, deci așa stă treaba!
  Ok, să ne punem pe comentat, deci. Oricum, datu’ cu părerea e ocupația mea preferată dintotdeauna, dar astăzi e prima oară când aflu că pot primi și cadou pentru asta, nu numai bobârnace.

  Plus că adoooor surprizele. Mă încântă și ideea interviului, ca să nu mai zic că ieșirile la o…grisină sunt viața mea.
  Și până ajung eu în top cine știe ce-i mai trece Chinezului prin cap, poate pune și de-o excursie în țară ca pe-afară.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *