Top comentatori luna mai pe chinezu.eu

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

După cum bine bine ştiţi, faza cu Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu este una care chiar a prins. Adicătelea aţi înţeles ce am vrut să fac cu isprava asta :D Care continuă, de altfel, până la sfârşitul anului. Aşa că vă aştept să prestaţi corespunzător, ca să am cu cine bea bere când facem prima şedinţă a Comitetului!

No bun, topul pe luna mai arată după cum vedeţi mai jos. Georgiana este câştigătoarea (căci javra şi Gabi au câştigat lunile trecute) şi se alătură astfel celor care fac deja parte din augustul Comitet, încă din lunile trecute, adicătelea Petre, Răzvan, Gabi, Javra.

Tovarăşa Georgiana, bine ai venit şi să auzim numai de bine :D

top comentatori mai

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

15 thoughts on “Top comentatori luna mai pe chinezu.eu”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)