Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Glass & Iron: Decât un cazan cu fasole, mai bine o lopată de caviar

Glass & Iron face parte din Comitetul Comentatorilor pe chinezu.eu.

Seximus-G&ICateva cuvinte despre matale, ca sa stie lumea care este scopul si durata vizitei in 2.0 :))

Pe net m-am “nascut” in 2001 (Seximus). Parinti – minunati, ursitoare – asemenea, prieteni – putini, dar de nadejde. Am pornit fiindca am crezut ca “bine” nu inseama “a avea” ci “a impartasi”. Am crezut ca se mai poate invata si din cucuiele altora, nu numai din datul cu capul in pragul de sus asa ca am povestit despre “cucuie”. Blogaritul (Glass & Iron) a inceput in 2011. Ideea de baza: “conteaza calitatea, nu cantitatea”. De la “Sexul este o problema de calitate, nu de cantitate” (site-ul Seximus) am trecut la “Viata este o problema de calitate, nu de cantitate” (blogul Seximus). Cum s-ar zice, decat un cazan cu fasole, mai bine o lopata de caviar :)).

Vitrina cu trofee : publicatia “Ghid Web 2003″, apărută la prestigioasa editură “Humanitas”, a declarat site-ul www.seximus.ro ca fiind “site de referinţă” la categoria “Sex” şi l-a inclus în “Top Ghid Web 2003″. Am reusit mentinerea acestui onorant loc I şi în următorii doi ani, lucru confirmat de Ghid Web.

Alaturi de asta sunt prietenii virtuali de pana acum si locul meu in acest onorant Comitet al Comentatorilor pe Chinezu.eu

De ce ai ales sa participi la isprava cu Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu? Pe bune, ce ai urmarit, ce beneficiu ai vrut sa obtii?

Poate nu ma crezi, dar nu am urmarit vreun beneficiu. Am comentat pe blogul tau, pur si simplu. Am gasit (ca mai mereu) subiecte interesante care m-au “antrenat”. Este adevarat, a fost o perioada in care am fost mai putin “aglomerat” asa ca am profitat … imi place sa stau de vorba cu tine ori de cate ori pot.

Ce asteptari ai de la intalnirea pe care o sa o avem cu toti membrii Comitetului?

Pai, cum ziceai, o bere, o grisina … :)) … ca te-am luat in serios. Si daca o fi sa imi fac si ceva prieteni noi si sa o punem de o schimbare de mentalitate in societate, cu atat mai bine.

Una scurta si grea acuma: cu ce te ajuta pe tine blogul?

Site-ul si blogul sunt “levierul” cu care pun si eu umarul incercand sa “intorc” scara valorilor care, acum, cam este cu curu-n sus. Inca ma mai deranjeaza cand prostia, minciuna, marlania, rea-credinta, imbecilitatea sunt trecute cu vederea sau, mai rau, sunt considerate normale. Inca imi mai pare rau cand neatentia, sau nestiinta, este lasata sa decida.

Apoi, mentin un contact cu realitatea. Ies din lumea mea si intru in lumea altora. Trag cu urechea, mai susotesc cate ceva, imi “ranforsez” ideile bune, ma “lepad” de cele proaste, la ceea ce am acum mai adaug informatie, mai scap de balast, mai cizelez. Invat unde ar merge de pus o virgula si unde trebuie pus punct.

Cati ani de acum inainte te vezi bloguind?

Nu stiu cat timp, in lumea asta, va mai fi posibil sa spui deschis ceea ce crezi. Nu stiu cat timp va mai conta sa spui ceea ce crezi. Nu stiu cat o sa mai dureze blogul ca platforma de comunicare. Nu stiu daca ma voi adapta sau voi dori sa ma adaptez unei noi platforme venita sa o inlocuiasca pe asta. Nu stiu nici macar cat o sa mai traiesc. Asa ca raspunsul este : cat o mai ţine …

Un mesaj IN EXCLUSIVITATE pentru cititorii chinezu.eu!

Urma(ri)ti-l pe Chinezu cat va tin puterile ! Merita.

Orice altceva mai vrei sa spui, caci promit sa nu modific nimic :))

In mod normal, acu’ ar trebui sa scot ceva memorabil, nu ? Care sa rupa gura targului. As gasi ceva, dar stiu ca “tacerea este de aur” asa ca mai bine sa profit si sa imi fac acum un ghiul …

8 comentarii la “Glass & Iron: Decât un cazan cu fasole, mai bine o lopată de caviar

 1. Glass and Iron Reply

  Multumesc :).

  • Cristian China Birta Reply

   Hai noroc! De fapt, retrag ce am zis. Până când ciocnim berea aia :))

 2. georgiana ene Reply

  welcome :)

  • Glass and Iron Reply

   Multumesc de intampinare :). Ma bucura, ma incalzeste.

 3. spanac Reply

  Foarte mișto răspunsurile. Aia cu ghiulul a fost miezul!

  • Glass and Iron Reply

   Multumesc … daca asa crezi … si eu care credeam ca aia cu lopata o sa fie antologica pe toata linia.
   Adevarul este ca, chiar am ratat o pepita cu raspunsul asta :)). M-am rugat de Cristi (in gand) sa nu il puna dar se pare ca nu ne-am intalnit in astral. Daca asta a fost prima pornire, este bine sa ramana, pentru adevarul istoric.

 4. Razvan Ianculescu Reply

  Abia astep sa ciocnim o bere.

 5. Glass and Iron Reply

  Multumesc de nerabdare ! Inseamna mai mult decat placerea unei beri. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.