Petre Dalea: vreau să bat recordul de longevitate în blogosferă

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Petre Dalea este membru al onorantului Comitet al Comentatorilor pe Chinezu.eu, gaşcă simpatică şi uşor enervantă pentru alţii :D cu care voi bea o bere cândva, numai să se facă un pic mai cald :) Cei mai atenţi dintre voi aţi observat că am început o serie de interviuri cu oamenii din Comitet. Şi i-a venit rândul şi lui Petre, cum ar veni :D

d-petre-Câteva cuvinte despre matale, ca să ştie lumea care este scopul şi durata vizitei în 2.0 :))
Sînt un “tânăr şi neliniştit” călător prin blogosfera românească, iar scopul meu ascuns si secret, e depasirea duratei maxime de viata in 2.0 :D

De ce ai ales să participi la isprava cu Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu? Pe bune, ce ai urmărit, ce beneficiu ai vrut să obţii?
N-am ales ci s-a întamplat pur şi simplu. Pe la începuturile mele blogosferice am pus, cu destulă timiditate, câteva întrebări mai multor bloggeri şi tu ai fost unul din cei care a răspuns şi repede şi cu amabilitate (de la unii mi-am luat înjurături, iar alţii mi-au ignorant demersul) aşa că de atunci îţi citesc blogul şi din când în când comentez … şi aşa am ajuns cel mai “vorbăreţ” în anul 2012. Am urmărit să citesc articole interesante la tine pe blog si asta am obtinut. In plus, am mai obţinut câţiva cititori ocazionali şi aşa am ajuns de la 10 la 12 unici pe blog :)

Ce aşteptări ai de la întâlnirea pe care o să o avem cu toţi membrii Comitetului?
Să ne cunoaştem şi “să ne simtem bine” :) … să sti că n-am uitat că într-un comentariu ai promis că dai tu prima bere când ne întâlnim, chestie care, din lipsă de timp, nu s-a materializat la prima noastră întâlnire.

Una scurtă şi grea acuma: cu ce te ajută pe tine blogul?
Scurtă, grea şi prea generală întrebarea, dar hai să încerc o tentativă de răspuns. Mă ajută să mă cunosc mai bine … ca doar nu mă ajută să trec strada.

Câţi ani de acum înainte te vezi bloguind?
După cum ziceam şi la punctul unu vreau să bat recordul de longevitate în blogosferă.

FotoPetreUn mesaj ÎN EXCLUSIVITATE pentru cititorii chinezu.eu!
La mulţi ani blogosferici tuturor cititorilor tăi!

Orice altceva mai vrei să spui, căci promit să nu modific nimic :))
Penalilor din parlament/guvern, indifferent de partidul din care fac parte, le doresc “La cât mai mulţi ani” – cu executare. Biserica şi credinţa sînt două “chestii” diferite aşa că le doresc bisericilor de orice confesiune impozitarea averilor şi afacerilor, acum şi în veacul veacurilor. Am zis.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Petre Dalea: vreau să bat recordul de longevitate în blogosferă”

  1. Mie-mi place ca n-am citit pana acum niciun interviu din care sa lipseasca cuvantul cheie „bere”. Sau cuvantul bere „cheie”, cum vreti sa considerati :) Spor!

  2. ”Biserica şi credinţa sînt două “chestii” diferite aşa că le doresc bisericilor de orice confesiune impozitarea averilor şi afacerilor, acum şi în veacul veacurilor”. Amin. De acord cu tine și să și dovedească cât de legal au făcut ”afacerile”. Multă sănătate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)