Cine vine în Echipa Blogerilor la tir cu arcul?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Chestiunea este în felul următor: am fost provocaţi de Ghiorghi Filip de la Fundaţia Motivation la o întrecere de tir cu arcul. Drept pentru care, conform unui principiu străvechi care spune „nu refuza o luptă care s-ar putea să îţi placă foarte tare” :D, am acceptat să fac pe selecţionerul Echipei Blogerilor. Din nou. Cu mare, mare drag :)

Aşa că, în ampla mea calitate de selecţioner (nea Chini, cum îmi spun mulţi deja…), fac următoarea

Convocare

Art. 1 Sunt convocaţi la eveniment toţi bloggerii, indiferent de vârstă, sex, religie sau dacă e stelist sau dinamovist sau rapidist.

Art. 2 Singurul punct pe ordinea de zi este să ne distrăm corespunzător în timp ce ne dorim mai mult victoria şi în timp ce o să tragem o săgeată mai mult decât ceilalţi #sauceva.

Art. 3 Concursul „Aktiv București Indoor 2013”, are loc în data de 21 decembrie  2013, cu începere de la ora 10.00, pe strada Atelierului nr 25, sector 1, București în cadrul Școlii Gimnaziale nr 1 “Sfinții Voievozi” şi este organizată de Aktiv Club.

Art. 4 Echipa Bloggerilor se va întrece cu o echipă formată din 20 de persoane cu dizabilităţi din Bucureşti şi din ţară, care – aşa între noi fie vorba – ne vor bate foarte rău, aşa cum au făcut-o când am organizat meciul de baschet.

Art. 5 Toţi cei interesaţi sunt rugaţi să se înscrie prin comentariu la această postare sau prin mail pe chinezu at chinezu.eu, ca să fim organizaţi, să nu fim împrăştiaţi.

Art. 6 Toţi cei care salută #cudrag această ispravă, dar din diverse pricini nu pot ajunge, sunt încurajaţi energic să dea de ştire pe unde pot despre competiţie, ca să audă cât mai mulţi bloggeri.

Art. 7 Cum orice echipă are nevoie de galerie, aşa şi Echipa Bloggerilor are nevoie de o galerie, formată din cele şi cei care nu numai că nu au nici  o treabă cu arcul, dar sunt foarte pacifişti, aşa de felul lor şi nu vor să tragă în nimeni şi în nimic.

Art. 8 Gata.

Semnat
Nea Chini

unnamed

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

17 thoughts on “Cine vine în Echipa Blogerilor la tir cu arcul?”

  1. Domnu’, daca nu apare alt ceva, o sa vin si eu. Imi iau si arcul cu mine, ca sa fie. De competitie, nu cred ca ar fi elegant sa particip, dar vorbim acolo :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)