Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Echipa Bloggerilor caută alergători. Din nou :)

După reuşita extraordinară a Echipei Bloggerilor la Triathlon Challenge de la Mamaia, tovarăşul Bogdan Antohe nu mă lasă deloc să respir (lucru pentru care foarte îi mulţumesc :D) şi îmi aruncă o nouă provocare. De data asta căutăm bloggeri care să alerge pe 17 octombrie la Bucharest City Marathon 2010, un eveniment cu adevărat extraordinar.

Echipa Bloggerilor va avea 4 persoane, formând o ştafetă. Fiecare va alerga 10,548 km, în total facând traseul complet al cursei de maraton. Taxa de participare pentru Echipa Bloggerilor va fi suportata de Clubul Sportiv Smart Atletic.

Aşa că cine se simte în stare a fi capabil să reprezinte blogosfera la acest maraton este rugat să dea un semn pe cristi.china pe gmail. În funcţie de câţi se vor înscrie, vom vedea dacă facem o preselecţie sau nu.

Legat de cei din ţară care vor să participe şi la care intervin chestiuni legate de costurile de deplasare şi cazare, hai să vedem dacă sunt doritori şi dacă reuşim să găsim nişte sponsorizări, ceva. Nu promit nimic, că e greu de promis aşa ceva în perioada asta, dar merită măcar să încercăm :)

Succes!

12 comentarii la “Echipa Bloggerilor caută alergători. Din nou :)

 1. Toma Reply

  Suna interesant. Nu stau f bine la pregatirea fizica, dar sunt peste medie. Ma bag :D

 2. DrCriss Reply

  Aș încerca și eu, dar nu mă descurc deloc la proba de rezistență. Dacă ar fi și vreo probă de sprint….

 3. Corvin Reply

  Eu nu-s in stare sa alerg nici dupa o femeie…. Si oricum, 10 sunt o eternitate de km! Si 100 metri ma fac sa transpir, numai cand ma gandesc cat de lungi sunt! Dar ti-as recomanda-o pe Diana Voicu, care e si un pic bloggerita, dar … supriza, ea chiar a mai participat la cateva maratoane. Ce zici, o caut?!

 4. CezarV Reply

  Cred ca ma bag si eu la preselectie :)

 5. Laurentiu Buica Reply

  Cred ca intru si eu :) vedem cat de mult rezist.

 6. Florea Cristian Reply

  Sa merg in excursie cu clasa pe 17 octombrie, sau sa alerg la marathon? :-? Hai ca ma mai gandesc si-ti trimit un mail, sau iti las un comentariu aici :D

 7. valeria Reply

  domnule , mai postati si lucruri serioase sau va tineti numai de alergari ?

 8. chinezu Reply

  @valeria
  vaaaaaai, ce m-au rusinat…
  acum imi dau seama ca nu te merit ca cititor, ca sunt prea navleg pentru tine
  asa ca te rog, nu, te implor, uita blogul meu si ocupa-te de lucruri serioase
  caci nu te merit, zau

 9. Se cauta alergatori | Șmen.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.