Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

Mândru că sunt blogger (varianta fotbalistică)

Am avut multe ocazii în aventura mea blogeristică în care m-am simţit mândru de voi, colegii mei de blogosferă. Unul din aceste momente a fost ieri :)

Cum să nu mă simt mândru eu, buhai bătrân autointitulat selecţioner al Echipei bloggerilor, când la prima participare a acestei echipe formată ad-hoc am ieşit pe locul 2 la patrulaterul organizat de către Jandarmeria Română?

Cum să nu mă simt mândru când am văzut reacţia de surprindere a celor prezenţi acolo când ne-au văzut jucând atât de bine, având în vedere că pentru ei bloggerul era aşa o chestie de aia ‘ntelectualo-programatoristică?

Cum să nu mă simt mândru să aud, după meciuri, vorbindu-se cu respect despre isprava echipei noastre?

Sigur că mai sunt muuuulte chestiuni de pus la punct. Dar pentru prima noastră reprezentaţie am fost impecabili, băăăăăăăi! Şi îmi scot pălăria în faţa tuturor celor care au jucat şi pe care îi dau cu copy-paste de la Vlad Dulea, căruia îi mulţumesc şi pentru poze şi pentru sprijinul moral :))

Aşadar, bravo Adi Zabava (portar) și Vlad Balan, Mircea Mester (AutomarketRo), Alex Cirstea, Toma Nicolau, Adrian Ciubotaru, Birkof, Andrei Bicky, Alex Tunaru, ihearlights, Lucian Marin, Robert Trandafir, Pandutzu și CezarV (jucători de câmp).

Trebuie precizat că iniţiativa acestui mini-turneu a aparţinut Jandarmeriei Române, o gazdă extraordinară pentru toţi cei prezenţi, căci trataţia de după meciuri ne-a lăsat cu o amintire minunată şi cu un “gust” desăvârşit :) Sincere mulţumiri domnului Inspectorul general al Jandarmeriei Române, dr. Olimpiodor Antonescu, şi echipei sale şi felicitări pentru iniţiativă şi organizarea ireproşabilă!

Vestea bună este că cei de la Jandarmerie doresc ca astfel de întâlniri fotbalistice să aibă loc în fiecare lună. Vestea proastă (pentru celelalte echipe :D) este că o să ne pregătim din ce în ce mai bine :D

Mulţumiri lui Robert Antonescu, fără de care participarea echipei bloggerilor la acest patrulater (indiferent de cât de modest se dă el :D) nu ar fi fost posibilă.

Mai mulţumesc antrenorului secund Make, cel căruia i se face o mare nedreptate că stă în umbra mea, având în vedere desăvârşitele sale cunoştinţe tehnic-tactice… in folk :)), precum şi celorlalţi colegi de DreamTeamRO, Claudiu, Nicu şi Ştefan, care au asigurat un staff tehnic impecabil :D

Salut cu mare drag prezenţa lui Cristian la meciuri, precum şi cea a Oanei Brătilă, care a şi furnizat echipamentul cu Let’s Do It Romania pentru echipa noastră şi care (vişinata, deh…) a făcut o poză cu mine şi cu Ciubotaru despre care e mai bine să nu povestim… :))

Mai precizez faptul că arbitru a fost Alexandru Tudor, căruia indiferent cât de chiţibuşari am fi noi nu avem ce să îi reproşăm :D

Şi dau iar cuvântul lui Vlad Dulea pentru o scurtă prezentare a turneului :D

Meciurile:

 • Jandarmii vs Bloggerii 0-3 (hattrick realizat de Toma Nicolau)
 • Artiștii vs Jurnaliștii 1-0
 • Finala mică: Jandarmii vs Jurnaliștii 1-0
 • Finala mare: Artiștii vs Bloggerii 2-0

Clasamentul final arată astfel:

 1. Naționala Artiștilor
 2. Echipa Bloggerilor
 3. Selecționata Jandarmilor
 4. Naționala Jurnaliștilor

23 comentarii la “Mândru că sunt blogger (varianta fotbalistică)

 1. Dan Ciulea Reply

  io’ o tin pe a mea…. nu se face la nivel national… ca sa nu va mai dati voi asa de mari ca ati jucat… sa veniti in cluj, sa vedeti ce inseamna sa ai o campioana :D

 2. vladinho Reply

  vreau sa prind si eu echipaaaaaaaaa sau macar in staffu tehnic. ma autoinvit:))

 3. birkof Reply

  Intr-adevar … EXTRAORDINAR! Jos Palaria Jandarmeria.
  Pe vremea cand eram copil imi doream, pe la meciuri, nespus de mult sa bat un jandarm.
  Acum am batut 8, nu 1 :D

  PS: incepem antrenamentele oficiale, asa ca tineti-va bine :D

 4. Fechită Bogdan Reply

  Cine a jucat în echipa jurnaliştilor?

 5. writeman Reply

  nea Chini, respectele noastre. ai pregatit echipa exemplar, ai pus niste linkuri meseriase in teren, i-ai bagat pe jandarmi la moderare. cu asa strategie si cu asa un SEO de pe margine, orizontul se deschide in fata noastra. ce as mai remarca ar fi desavarsitul fair-play in care s-a jucat. n-am auzit nici o injuratura pe teren sau in tribune, va dati seama? :)

 6. Adrian SM Reply

  Ai de ce s[ fii m\ndru… :)

 7. A.Dragos Reply

  Felicitari pentru locul obtinut, e foarte bun mai ales pentru faptul ca #echipabloggerilor e la debut ! Ş=

 8. Jack Reply

  Foarte fain. Nu eram la loc cu liniste si net cand ai postat prima chestie deci am ratat momentul cheie. Dar daca vreodata vindeti vreun jucator, sau trimiteti pe cineva la echipa a doua, as fi mai mult decat incantat sa profit de situatie :). Promit sa urmaresc mai cu angajament blogul selectionerului de acum incolo, ca sa nu ratez momentul :D

 9. sorin Reply

  Felicitari! Si sa incepem cantarea “Avem echipa, avem valoare”-mai departe e treaba cu banii, sponsorii etc:D

 10. mar'sik Reply

  Nea’ Chini, sper sa mai existe astfel de competitii, si sper sa se mai introduca si alte nume in #echipabloggerilor. :)

  Felicitari baieti!

 11. Adrian SM Reply

  Mai avem un singur dor
  Liga Campionilor
  parcă ar suna mai bine… :) Să moară dujmanii şi Murinio de invidie… :))

 12. RalucaA Reply

  Felicitari Bloggerilor! dar tre sa recunosc ca mi se pare minunat sa vad in fruntea clasamentului Nationala Artistilor :)

 13. George Reply

  Foarte fain :D , data viitoare pregatiti-va din timp sa iesiti pe locu’ 1 ca puteti . O sa mearga si bloggeri sa va tine galerie sper :))

 14. Andrei Bibire Reply

  Din toate scrierile tale iti urez feiicitari pentru auto-ironia bine tintita si la mai mare pentru proiectele tale cu potential online real, poate parea commment off-topic ce am scris aici, dar nu e….:)

 15. Stefan Reply

  Ha, ce i-ati copt pe jandarmi :))

 16. fmro Reply

  Pe cand un nou trial? :D

 17. Am fost selectionat | Pandutzu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.