Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Astăzi are loc preselecția pentru Echipa Bloggerilor la triathlon

Ia stați un pic, înainte de a vă spune ce am de spus, trebe să dau o informație pentru cei care sâmbătă mergem la #fishtweetmeet: intrați la Nicu să vedeți ultimele detalii :D

După cum vă spuneam zilele trecute, Echipa Bloggerilor va avea… echipă :)) la Triathlon Challenge care va avea loc sâmbătă la Mamaia. Ideea a aparținut lui Bogdan Antohe, oricât de modest se dă el, iar eu, mă știți, am sărit ca foca în apă, atunci când aud de împinsul bloggerilor de la spate ca să facă sport :D

Așadar, astăzi, de pe la orele 20.00, pe terenul de rugby de la stadionul Arcul de Triumf, lângă Mănăstirea Cașin, vom face preselecția pentru postul de alergător. Așa că cei care vreți să vă mai înscrieți pe ultima sută de metri, cum ar veni, nu vă mai înscrieți, ci veniți direct la fața locului și intrați în alergare :))

Căpitanul echipei, biciclistul Vlad Dulea, vă așteaptă să vă analizeze critic și dur, așa cum știm că face el de obicei :))

Care vreți să veniți pentru galerie, vă aștept cu drag :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.