Pentru ei va alerga Echipa Bloggerilor la maraton

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am lansat împreună cu Bogdan Antohe provocarea către bloggeri de a face parte din Echipa Bloggerilor – ştafeta la Bucharest City Marathon am zis că o să fie fun, că mai scoatem şi noi oamenii din casă. Între timp s-a schimbat ceva. Dar numai puţin. Şi, zic eu, în bine.

S-a schimbat ceva pentru că a venit Gabriel Solomon, cel care a făcut parte din Echipa Bloggerilor la triatlon, cu o propunere. Pe care nu numai că nu o putem refuza, dar cred că nici măcar nu avem voie să o refuzăm.

Este vorba de “42 pentru o şansă“. Un proiect superb, despre care nu vă spun altceva, căci vă invit să vă rupeţi câteva minute din timpul vostru pentru a intra pe site şi a vedea cu ochii voştri.

Echipa Bloggerilor a fost invitata să alerge în cadrul acestui proiect la Bucharest City Marathon. Ceea ce, după o consultare de principiu cu Bogdan Antohe, am acceptat (cu de la mine putere, recunosc, dar oare mă puteţi învinui?) ca ştafeta bloggerilor să alerge “pentru o şansă la viaţă”.

Mai aşteptăm înscrieri pentru preselecţie până vineri la prânz, după care vom anunţa unde va avea loc preselecţia.

Deocamdată vă invit să vizionaţi filmul de mai jos, ca să vedeţi pentru cine va alerga la maraton Echipa Bloggerilor…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Pentru ei va alerga Echipa Bloggerilor la maraton”

  1. uite de asta imi place mie sa fiu blogger. Pentru ca aceasta comunitate se implica, si ii pasa. SI facem ceva pentru cei care au cu adevarat nevoie de ajutor. Felicitari pentru initiativa.

  2. Pingback: O şansă la viaţă. 42 pentru o şansă « Bogdan Antohe

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)