Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Pentru ei va alerga Echipa Bloggerilor la maraton

Când am lansat împreună cu Bogdan Antohe provocarea către bloggeri de a face parte din Echipa Bloggerilor – ştafeta la Bucharest City Marathon am zis că o să fie fun, că mai scoatem şi noi oamenii din casă. Între timp s-a schimbat ceva. Dar numai puţin. Şi, zic eu, în bine.

S-a schimbat ceva pentru că a venit Gabriel Solomon, cel care a făcut parte din Echipa Bloggerilor la triatlon, cu o propunere. Pe care nu numai că nu o putem refuza, dar cred că nici măcar nu avem voie să o refuzăm.

Este vorba de “42 pentru o şansă“. Un proiect superb, despre care nu vă spun altceva, căci vă invit să vă rupeţi câteva minute din timpul vostru pentru a intra pe site şi a vedea cu ochii voştri.

Echipa Bloggerilor a fost invitata să alerge în cadrul acestui proiect la Bucharest City Marathon. Ceea ce, după o consultare de principiu cu Bogdan Antohe, am acceptat (cu de la mine putere, recunosc, dar oare mă puteţi învinui?) ca ştafeta bloggerilor să alerge “pentru o şansă la viaţă”.

Mai aşteptăm înscrieri pentru preselecţie până vineri la prânz, după care vom anunţa unde va avea loc preselecţia.

Deocamdată vă invit să vizionaţi filmul de mai jos, ca să vedeţi pentru cine va alerga la maraton Echipa Bloggerilor…

4 comentarii la “Pentru ei va alerga Echipa Bloggerilor la maraton

  1. ihearlights Reply

    uite de asta imi place mie sa fiu blogger. Pentru ca aceasta comunitate se implica, si ii pasa. SI facem ceva pentru cei care au cu adevarat nevoie de ajutor. Felicitari pentru initiativa.

  2. gabi solomon Reply

    Multumim mult pentru ca v-ati alaturat la campania noastra si promovarea pe blog :D

  3. oana badea Reply

    Multumim ca ne sunteti alaturi in aceasta frumoasa campanie. Multumim pentru promovare si putem veni ca arbitrii la preselectie;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.