24.07.2017

Vreau votul vostru pentru „Împreună pentru sănătatea rurală”!

Uite, în timp ce scriu aceste rânduri îmi dau seama că am scris despre iniţiativa „Împreună pentru sănătatea rurală” de foarte multe ori aici pe chinezu.eu. Ca să o spun drept, am scris de mai multe ori decât am scris despre proiectele mele de business, ceea ce este cel puţin ciudat, dacă este să o dăm pe aia cu „money, băăăăh, money!”. Doar că, la cum mă ştiţi unii dintre voi, nu e nimic ciudat în asta, ba chiar este perfect normal :)

Şi uite că mai scriu o dată. Pentru că m-am bucurat foarte tare să văd că proiectul Elenei Sburlan, coordonatoarea iniţiativei despre care v-am tot spus, a intrat în finala „Dăruieşte o bucurie„, în echipa stimabilului Vlad Petreanu. Am votat cu mare drag acest proiect şi vă invit şi pe voi cu la fel de mult drag să îl votaţi.

Aşa, ca material ajutător #cumarveni, vă recomand să citiţi ce am scris eu despre această iniţiativă, despre ce fac oamenii aceştia extraordinari, despre cum se simt făcând acest lucruri minunate, despre faptul că Jurământul lui Hipocrate este mai mult decât un text rostit cândva.

Respect!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cine se oferă să alerge 2,9 km în locul meu? Dau bere de ziua mea :)

Două cu Piţurcă

3 comentarii

 1. vineri, 22 noiembrie 2013, 00:20

  Ai votul meu, chiar daca nu sunt fan Volksbank!

  Răspunde
  • vineri, 22 noiembrie 2013, 08:56

   Colegu, nu trebuie sa fii fan Volksbak pentru a aprecia ce fac pe partea asta, asa ca e ok, multam de vot :)

   Răspunde
 2. vineri, 22 noiembrie 2013, 23:24

  Și io m-am înscris, chiar am viisat la premiu, ddar dacă stau mai bine și măă gândesc, mai bine să meargă banii ăia într-un loc unde este mare nevoie de ei, de exemplu la niște copii de Crăciun, să nu creadă că nu au fost cuminți și de aia nu a fost Mosul la ei. Multă sănătate

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *