Vreau votul vostru pentru „Împreună pentru sănătatea rurală”!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Uite, în timp ce scriu aceste rânduri îmi dau seama că am scris despre iniţiativa „Împreună pentru sănătatea rurală” de foarte multe ori aici pe chinezu.eu. Ca să o spun drept, am scris de mai multe ori decât am scris despre proiectele mele de business, ceea ce este cel puţin ciudat, dacă este să o dăm pe aia cu „money, băăăăh, money!”. Doar că, la cum mă ştiţi unii dintre voi, nu e nimic ciudat în asta, ba chiar este perfect normal :)

Şi uite că mai scriu o dată. Pentru că m-am bucurat foarte tare să văd că proiectul Elenei Sburlan, coordonatoarea iniţiativei despre care v-am tot spus, a intrat în finala „Dăruieşte o bucurie„, în echipa stimabilului Vlad Petreanu. Am votat cu mare drag acest proiect şi vă invit şi pe voi cu la fel de mult drag să îl votaţi.

Aşa, ca material ajutător #cumarveni, vă recomand să citiţi ce am scris eu despre această iniţiativă, despre ce fac oamenii aceştia extraordinari, despre cum se simt făcând acest lucruri minunate, despre faptul că Jurământul lui Hipocrate este mai mult decât un text rostit cândva.

Respect!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Vreau votul vostru pentru „Împreună pentru sănătatea rurală”!”

  1. Și io m-am înscris, chiar am viisat la premiu, ddar dacă stau mai bine și măă gândesc, mai bine să meargă banii ăia într-un loc unde este mare nevoie de ei, de exemplu la niște copii de Crăciun, să nu creadă că nu au fost cuminți și de aia nu a fost Mosul la ei. Multă sănătate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)