„Împreună pentru Sănătatea Rurală” oferă investigaţii gratuite în Melineşti, Dolj

Am mai scris aici şi aici despre excelenta iniţiativă Împreună pentru Sănătatea Rurală. Şi o să mai scriu. Măcar atât să fac, măcar astfel să le mulţumesc acestor oameni pentru ceea ce fac.

În weekendul 8-9 iunie, ei ajung în comuna Melineşti din judeţul Dolj. Am rugămintea către toţi cei din acest judeţ să promoveze această iniţiativă aşa cum ştiu ei mai bine. Şi lansez un apel către prietenii bloggeri din Craiova să promoveze ce fac aceşti oameni minunaţi. Pentru că merită!

Cristina Niţă, cu care ţin legătura şi care mă anunţă pe unde mai ajung, mi-a spus asa:

Echipa va fi alcatuita din 18 studenti medicinisti in an terminal si 20 de medici specialisti si rezidenti. Medicii voluntari ai caravanei provin din urmatoarele specialitati: cardiologie, radiologie, oftalmologie, neurologie, pediatrie, reumatologie, anestezie si terapie intensiva, medicina interna, anatomo-patologie si chirurgie. Este incredibil faptul ca ni s-au alaturat medici din atat de multe specialitati si ne bucura foarte mult acest lucru! :)

Toate investigatiile sunt gratuite. Printre acestea se numara: recoltarea din sange capilar de colesterol, trigliceride, glicemie si hemoglobina, electrocardiograma, ecografie abdominala si examen oftalmologic de specialitate. In ceea ce priveste copiii, se vor realiza si teste rapide pentru streptococ, rotavirus si adenovirus.

De aproximativ 1 luna, ni s-au alaturat si colegii nostri care sunt voluntari ai proiectului „Impreuna invingem Tuberculoza„. Prin aceasta campanie de informare se urmareste constientizarea populatiei asupra simptomelor, modului de preventie si a tratamentului tuberculozei.

De asemenea, tot de 1 luna, avem sprijinul si Asociatiei de Pacienti cu Aritmii. Scopul principal al asociatiei este de a creste nivelul de constientizare in randul populatiei in legatura cu aceasta maladie. O mare parte din pacientii cu fibrilatie atriala afla ca au aceasta aritmie dupa ce au facut accident vascular cerebral. Asociatia isi propune sa ajute populatia sa depisteze fibrilatia atriala si sa constientizeze importanta tratamentului preventiv administrat corect.

Apel-catre-medici-Medium

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “„Împreună pentru Sănătatea Rurală” oferă investigaţii gratuite în Melineşti, Dolj”

  1. E incredibil cum am ajuns sa luam in piept ultima pozitie in acest clasament, al medicilor la mia de locuitori :) Si cand ma gandesc ca, anual, mii de mediici iau drumurile strainatatii din lipsa de fonduri a sistemului medical romanesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.