Ruleta cu ouă pentru „Caravana cu medici”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am tot scris despre Împreună pentru Sănătate Rurală și cu siguranță ați aflat și voi de grupul de mediciniști care merg prin zonele rurale din țară și oferă consultații gratuite oamenilor de acolo.

Le aplaud încă o dată inițiativa și mă bucur să vă spun că o parte dintre acești tineri inimoși au un proiect nou, numit Caravana cu medici. În martie au strâns 48 de medici și rezidenți și au ajuns  deja la Năieni, județul Buzău, unde au ajutat persoanele care nu își permit un consult de specialitate. Urmează alte proiecte, pe care vă încurajez să le  susțineți și voi cum puteți că numai așa vor reuși să continue ceea ce fac.

Untitled

Cei de la Europa Fm deja au contribuit la faptele bune ale Caravanei cu medici prin Ruleta cu ouă. Siiiigur ați auzit de jocul distractiv la care au participat Pavel Bartoș, Smiley, Boboenete, Mihai Găinușă și Cornel Ilie, altături de simpaticii George Zafiu și Vlad Petreanu.

Dacă nu ați auzit, o să mă supăr puțin, dar vă iert că încă e Paștele. Vă mai spun că scopul acestuia a fost, în afară de a sparge ouă în cap, donarea de combustibil pentru Caravana cu medici. Adicătelea, dragilor, un ou crud spart în capul unei vedete = un plin de benzină pentru tinerii care merg prin țară să-i ajute pe cei care au nevoie (da, Caravana cu medici).

La finalul campaniei, s-a strâns benzină pentru a susține deplasările Caravanei timp de un an, fapt care mă bucură enorm. Jos pălăria pentru cei implicați!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ruleta cu ouă pentru „Caravana cu medici””

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)