Ruleta cu ouă pentru „Caravana cu medici”

Am tot scris despre Împreună pentru Sănătate Rurală și cu siguranță ați aflat și voi de grupul de mediciniști care merg prin zonele rurale din țară și oferă consultații gratuite oamenilor de acolo.

Le aplaud încă o dată inițiativa și mă bucur să vă spun că o parte dintre acești tineri inimoși au un proiect nou, numit Caravana cu medici. În martie au strâns 48 de medici și rezidenți și au ajuns  deja la Năieni, județul Buzău, unde au ajutat persoanele care nu își permit un consult de specialitate. Urmează alte proiecte, pe care vă încurajez să le  susțineți și voi cum puteți că numai așa vor reuși să continue ceea ce fac.

Untitled

Cei de la Europa Fm deja au contribuit la faptele bune ale Caravanei cu medici prin Ruleta cu ouă. Siiiigur ați auzit de jocul distractiv la care au participat Pavel Bartoș, Smiley, Boboenete, Mihai Găinușă și Cornel Ilie, altături de simpaticii George Zafiu și Vlad Petreanu.

Dacă nu ați auzit, o să mă supăr puțin, dar vă iert că încă e Paștele. Vă mai spun că scopul acestuia a fost, în afară de a sparge ouă în cap, donarea de combustibil pentru Caravana cu medici. Adicătelea, dragilor, un ou crud spart în capul unei vedete = un plin de benzină pentru tinerii care merg prin țară să-i ajute pe cei care au nevoie (da, Caravana cu medici).

La finalul campaniei, s-a strâns benzină pentru a susține deplasările Caravanei timp de un an, fapt care mă bucură enorm. Jos pălăria pentru cei implicați!

Un comentariu la “Ruleta cu ouă pentru „Caravana cu medici”

  1. jaiz Reply

    Am auzit de jocul distractiv dar de ala original de la the tonight show starring Jimmy Fallon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.