Celor pentru care Jurământul lui Hipocrate este mai mult decât un text rostit cândva

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre inimoşii de la iniţiativa Împreună pentru Sănătatea Rurală am mai tot scris. Şi o să mai tot scriu. Pentru că, repet, mi se pare extraordinar ce fac aceşti oameni, extraordina! Ultima lor ispravă a avut loc în comuna Tudor Vladimirescu din Galaţi. Aveţi „raportul” pe care mi l-a trimis Cristina Niţă, căreia îi mulţumesc din nou pentru că mă ţine informat despre ceea ce fac :)

În aceste zile, caravana Împreună pentru Sănătatea Rurală ajunge în comuna Vâlcele din Covasna şi Târlugeni din Braşov. Ar fi excelent dacă aţi scrie şi voi despre iniţiativă. Ca un semn că apreciaţi ce fac aceşti oameni. Măcar atât…

Raport comuna Tudor Vladimirescu Galaţi

160 persoane la analize
80-90 cardiologie
90-100 ecografie abdominala
90 oftalmologie
40 pediatrie

Acum la final de facultate, am facut un scurt bilant al tuturor momentelor placute traite in timpul studentiei. Si fara niciun efort mi-au venit in minte momentele traite la I.P.S.R. De la prima caravana, cea de la Luncavita, pana la cea din urma (nu ultima) Tudor Vladimirescu, toate caravanele mi-au influentat viata mea de student, viitor medic si poate cel mai important viata mea de om.

Aici mi-am intalnit colegi ce mi-au devenit prieteni, aici am dat tot ce am putut, fara a cere ceva in schimb, iar cu toate asta am primit. Am primit multumiri, zambete, strangeri de mana si satisfactia ca am putut face ceva, ca am putut ajuta.

Niciodata nu m-am crezut presus celorlati colegi de facultate, dar prin acest proiect simt ca am evoluat, ca am invatat mai mult, ca am vazut mai multi pacienti, mai multe patologii si ca dupa facultate nu ma va astepta o mare nebuloasa. Mi-as dori ca, in viitor, cat mai multe persoane sa se implice in acest proiect si sa evolueze, sa ne putem realiza scopul in cat mai multe si mai indepartate locuri ale tarii.

As dori sa multumesc celor care au facut posibil acest proiect, celor care au reusit sa il mentina, sa il extinda, celor ce au sacrificat din timpul lor liber pentru un scop nobil, celor pentru care Juramantul lui Hipocrate este mai mult decat un text rostit candva, cei care sunt sau in mod sigur vor deveni niste medici extraordinari.

Cu respect,
Ana-Maria Dulea
UMF Carol Davila, an 6

impreuna pentru sanatatea rurala

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Celor pentru care Jurământul lui Hipocrate este mai mult decât un text rostit cândva”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)