Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Faceţi loc, vă rog, pentru o piesă minunată!

Aseară am ajus, în sfârşit (în sensul că tare, tare, tare, tare am vrut să văd piesa asta) la “Fă-mi loc“, în cadrul Undercloud. Şi am văzut o Medeea Marinescu splendidă şi un Marius Manole care, din nou (enervant eşti, măh! de când te pândesc să te văd că îţi dă un rol cu virgulă :D), a fost impresionant. Am văzut un scenariu de o simplitate covârşitoare tocmai prin profunzimea în care reuşeau să te arunce nu cuvintele, nu actorii, ci experienţa ta personală, acele amintiri care erau activate abrupt de ce se întâmpla pe scenă şi care te făceau părtaş la chimia extraordinară dintre cei doi actori.

Mi-a plăcut foarte mult spectacolul. Este genul de ispravă pe care m-aş duce să o văd foarte des. Pentru că, sunt sigur, de fiecare dată aş descoperi noi şi noi înţelesuri uitându-mă la cei doi oameni, care jucau două personaje, care erau două roluri, scrise de un om şi la care reacţionau oamenii din sală.

Vă recomand fix două lucruri:

1. Să mergeţi să vedeţi piesa. Treaba voastră cum faceţi, vă descurcaţi, sunteţi vaccinaţi!

2. Să daţi o fugă până la Undercloud. Să simţiţi feng shuiul festivalului. Despre care o să mai scriu eu aici, nu-i vorba. Doar că ar fi cam cum v-aş spune ce bună este berea. Altfel este când o sorbi tu din halbă :)

fa-mi loc

2 comentarii la “Faceţi loc, vă rog, pentru o piesă minunată!

  1. Cristian Florea Reply

    Am văzut piesa asta la Ideo Ideis. Excelentă, pur şi simplu.

  2. georgiana ene Reply

    manole :D
    si medeea e la foarte inaltime, sa zic asa.

    multam pentru impresii. pentru ca eu am pus acolo la undercloud wish list piesa aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.