Faceţi loc, vă rog, pentru o piesă minunată!

Aseară am ajus, în sfârşit (în sensul că tare, tare, tare, tare am vrut să văd piesa asta) la „Fă-mi loc„, în cadrul Undercloud. Şi am văzut o Medeea Marinescu splendidă şi un Marius Manole care, din nou (enervant eşti, măh! de când te pândesc să te văd că îţi dă un rol cu virgulă :D), a fost impresionant. Am văzut un scenariu de o simplitate covârşitoare tocmai prin profunzimea în care reuşeau să te arunce nu cuvintele, nu actorii, ci experienţa ta personală, acele amintiri care erau activate abrupt de ce se întâmpla pe scenă şi care te făceau părtaş la chimia extraordinară dintre cei doi actori.

Mi-a plăcut foarte mult spectacolul. Este genul de ispravă pe care m-aş duce să o văd foarte des. Pentru că, sunt sigur, de fiecare dată aş descoperi noi şi noi înţelesuri uitându-mă la cei doi oameni, care jucau două personaje, care erau două roluri, scrise de un om şi la care reacţionau oamenii din sală.

Vă recomand fix două lucruri:

1. Să mergeţi să vedeţi piesa. Treaba voastră cum faceţi, vă descurcaţi, sunteţi vaccinaţi!

2. Să daţi o fugă până la Undercloud. Să simţiţi feng shuiul festivalului. Despre care o să mai scriu eu aici, nu-i vorba. Doar că ar fi cam cum v-aş spune ce bună este berea. Altfel este când o sorbi tu din halbă :)

fa-mi loc

2 comentarii la “Faceţi loc, vă rog, pentru o piesă minunată!

  1. Cristian Florea Răspunde

    Am văzut piesa asta la Ideo Ideis. Excelentă, pur şi simplu.

  2. georgiana ene Răspunde

    manole :D
    si medeea e la foarte inaltime, sa zic asa.

    multam pentru impresii. pentru ca eu am pus acolo la undercloud wish list piesa aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: