Când oamenii faini devin bloggeri faini

Deși știu că unii dintre voi, într-un mod ciudat și pe care nu mi-l explic în totalitate, strâmbă din nas când aud cum zic că una din cele mai adevărate efecte ale aventurii mele în 2.0 este faptul că am întâlnnit niște oameni mai mult decât valabili, tot o zic. Pentru că este adevărat și pentru că sunt al dracului de mândru de asta :)

Și cum sunt un viețuitor atroce al lumii 2.0, îmi place teribil când oamenii faini din ”civilie” (îmi permit să-i spun așa offlineului :D) se dedau plăcerilor blogosferice și nu doar că și-au făcut blog, dar le și place și vor să persiste în această fundamentală eroare ludico-ontologică :D

Astăzi vă dau două exemple, tare dragi mie. Și exemplele, dar și oamenii de la care au pornit exemplele :)) Sunt din două zone total diferite și, cel mai probabil, habar nu aveau până astăzi unul de celălalt. Sau, mă rog, nu din perspectiva faptului că au ceva în comun, adică bloggingul :) Dar, la urma urmei, și de asta e faină lumea noastră, pentru că adună oameni pe motive și din rațiuni care mai de care mai ciudate și mai interesante și de aceea ne place corespunzător :)

Marius Manole. Pentru că așa a vrut soarta, Marius a jucat un rol teribil în viața lui Alex al meu ca actor minunat ce este. Și a făcut-o de un firesc de-a dreptul copleșitor. Fără să se bată cu pumnii în piept, fără să pară că a făcut o favoare, fără să mai spună nimic despre asta. A făcut-o pentru că așa a simțit că trebuie să o facă și pentru că, simt eu, și el funcționează pe principiul dacă pot să fac un bine cuiva, zău dacă pot să înțeleg de ce să nu îl fac… Ne-am conversat în câteva (puține, e drept) ocazii, am hăhăit, mă rog, cam ce fac doi oameni loviți masiv cu pucul, cum suntem noi :)) Am văzut că are un blog, dar nu l-am simțit că prestează acolo din suflet (și are Marius un suflet…). Dar la un moment dat am văzut că ceva s-a schimbat. Și că Marius 2.0 a început să fie cu adevărat 2.0. Și că a intrat pe twitter. M-am bucurat, firește :) Și speram să nu fie doar o toană. Apoi m-am întâlnit cu el la o conferință și mi-a mărturisit, cu o bucurie în glas care, recunosc, m-a emoționat, că i se pare extraordinară lumea asta 2.0. Cătălin Ștefănescu, aflat lângă noi, se uita mirat la el și, mai încolo, a recunoscut că l-a cam pus pe gânduri :) Vă recomand să îl puneți pe Marius în reader. Și dacă nu vă place ce prestează el acolo, să îmi arătați mie obrazul, da? :))

Daniel Carpo. Jucător de bază în naționala de rugby a României. Și un om cu suflet mare, mare :) Uitați-vă cum motivează el de ce și-a făcut blog și aveți încredere în mine (căci îl cunosc pe Dani destul de bine) așa este el, cum zice acolo :) A început cu twitterul, ceea ce m-a bucurat. Dar m-am bucurat și mai tare când am văzut nu numai că se ține de treabă, dar și că îi cam place :)) A reuși printre antrenamente, cantonamente, deplasări și ce mai are el de făcut să se ocupe și de blog este un gest pe care îl salut din toată inima și pentru care îi promit că dau o bere. Dar numai după ce se întoarce de la Cupa Mondială din Noua Zeelandă, asta așa, ca să nu avem discuții :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Când oamenii faini devin bloggeri faini”

  1. Mă bucur nespus s-aud că şi-a făcut Daniel Carpo şi-a făcut blog şi cont de twitter. Îi urmăresc pe twitter pe fotbaliştii englezi şi federaţia de rugbz engleză şi chiar mă gândeam că ar fi foarte tare ca şi sportivii români importanţi să fie activi în online.

    O să trec şi pe la el să-l felicit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.