21.07.2017

Se apropie UNDERCLOUD – Festivalul Internațional de Teatru Independent

Dragi devoratori de teatru, sunteți pregătiți? Cum pentru ce? Pentru UNDERCLOUD – Festivalul Internațional de Teatru Independent, care se întâmplă în al nostru București, în perioada 22-31 august.

Solutia pentru o cura adevarata de teatru independent se numeste UNDERCLOUD – Festivalul International de Teatru Independent. De 8 ani, la final de vara, apare in Bucuresti o insula pe care timp de 10 zile se respira oxigen din sursa culturala autentica.

Cele 33 de spectacole si evenimente care compun editia a VIII-a a festivalului in perioada 22-31 august 2015 sunt garantia faptului ca Muzeul National al Taranului Roman se transforma in cel mai cautat loc din capitala.

Editia a VIII-a se desfasoara sub sigla programului european EFFE 2015-2016 – Europe for Festivals. Festivals for Europe, unimportant certificat international atribuit de catre Comisia Europeana si Asociatia Festivalurilor din Europa. UNDERCLOUD este singurul festival international de teatru independent din Romania care a primit aceasta distinctie.

unnamed (16)

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Summer Well, ediția a V-a, revine la Domeniul Știrbey din Buftea. Cine merge?

Vă întreb, ce fel de popor suntem dacă ne batem joc de un loc precum Cetatea Argamum?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *