Caut blogger-iţă cu care să văd vreo două spectacole la Undercloud

Later edit: După îndelungi deliberări, am decis ca Alexandra şi Florina să vină cu mine la spectacol. Şi mai zic doar atât: anul viitor o să mă pregătesc mult mai bine pentru Undercloud, astfel încât să avem un desant masiv de bloggeri acolo :D

——————————-

Pe scurt (căci am cam fost zăpăcit cu totul de Rowmania în acest weekend şi nu m-am putut gândi a fi în stare să lansez provocarea asta mai repede :D): îmi propun să ajung măcar la două spectacole la această ediţie de Undercloud. Dar m-am gândit că ar fi fain să mai iau nişte bloggeri cu mine, căci altfel vedem isprăvile insieme. Aşa că vă lansez provocarea de mai jos.

Scrie pe blogul tău până pe 3 septembrie, ora 23.59, despre Undercloud (ce vrei tu, doar sccrie!), anunţă-mă în comentarii că ai scris, iar eu voi alege dintre cei care scrieţi bloggerii cu care o să merg la spectacole.

Evident că fac cinste, cum ar veni, cu intrarea la spectacol şi – căci altfel cum am putea analiza mai bine ce am văzut :D – stăm şi la o bere după aia, să mai povestim şi noi #cabaieţii sau, după caz, #cafetele :))

Încă ceva: nu trebuie să ziceţi pe blogul vostru nimic de mine sau de provocarea pe care o adresez. Important este să scrieţi despre Undercloud şi să invitaţi lumea să meargă. Atât.

Şi o menţiune: o să ajungem la spectacole în perioada 8 – 11  septembrie, din pricini ce ţin de programul meu mai ciudăţel…

Vă dau şi programul Undercloud 2014, ca să aveţi material de lucru, ca să zic aşa.

Afis_Undercloud 2014 (Small)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Caut blogger-iţă cu care să văd vreo două spectacole la Undercloud”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)