Copii răi

În viață toți pornim cu un pumn de ceva. Hai să numim (faceți-mi această plăcere, vă rog) acest ”ceva” un ghem de elastice. Unii, pentru că avem pumnul mare, avem mai multe elastice. Alții, cu pumnul mai mic, mai puține. Dar toți le avem. Deși unii alegem, încă de mici, să nu le vedem.

Și ne jucăm cu aceste elastice mereu. Pe unele le pierdem. Pe altele le dăm. Dar tot rămânem cu câteva. Există, însă, și cazuri în care, din diferite cauze, nu mai avem nici un elastic. De multe ori ajungem în situația asta fără să ne dăm seama. Și, ce e mai grav, nici nu ne interesează că nu le mai avem. Și începem să încercăm să furăm elasticele celorlalți. Nu pentru că am avea nevoie, căci nu ne trebuie. Ci doar din plăcerea de a îi vedea pe ceilalți fără ele. Moment al vieții noastre cât devenim nu triști, ci inimaginabil de triști..

La astfel de lucruri m-am gândit imediat după ce am ieșit de la piesa ”Copii răi” din cadrul Undercloud. Piesa, scrisă de Mihaela Michailov și regizată de Alexandru Mihăiescu ne aduce o Katia Pascaru, care, într-un one woman show, îți intră direct la suflet și o să fie destul de greu de scos de acolo. Mi-e greu mie să scriu cronici de ale inteligente, în care să folosesc cuvinte mari și de le înțelegi cu DEX-ul. Dar pot să vă spun, în limbajul meu așa mai de la peluză, că merită să vedeți piesa. Și pentru textul foarte bun, pe care, uneori, ca părinte, l-am simțit direct în plex, și pentru jocul foarte bun al Katiei, dar și pentru (mai ales pentru) întrebările cu care ieși de acolo. Aș mai zice ceva de regie. Și anume: excepțional ce poți face cu niște elastice de păr dacă știi cum să le dai o semnificație teribilă în contextul potrivit, cu decorul potrivit, cu scenariul potrivit și cu actorul potrivit.

În rest, vă zic că e păcat să nu mergeți să vedeți măcar o piesă din cadrul Undercloud. Aveți de unde alege, iar La Muse este un spațiu excelent pentru astfel de întâmplări frumoase :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Copii răi”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.