Așa am cunoscut-o pe Beth Hart. O artistă magnifică…

So, is there any chance that we listen to some windows tonight?”, o întreb, învingându-mi starea de fâsticeală (de nepermis pentru unul ca mine, de o aroganță funciară!). Ea, surprinsă, ridică privirea înspre mine, zâmbește și mă lovește dur cu câteva secunde de magie cântată: ”Open the windooooooowoooooo…”. S-a ridicat părul pe mine instant și mi-a dat o lacrimă. Beth Hart cântase special pentru mine. Câteva secunde. Care, de fapt, în sufletul meu, o să țină toată viața…

Așa am cunoscut-o pe Beth Hart. O artistă magnifică. De care îmi plăcea teribil de mult înainte de a o vedea live la București. Dar acum, după ce am fost lovit dur și ireparabil timp de două ore de prestația sa de pe scena Sălii Palatului, pot să spun cu mâna pe inimă: o ador!

Ce a cântat Beth, în acele secunde când s-a uitat în ochii mei, era un pic din refrenul piesei ”Thru The Window Of My Mind”. Care mie mi se pare, nici mai mult, nici mai puțin, decât genială. Una din piesele mele favorite. Ever. Din păcate, nu am auzit-o și în concert. De fapt, nu. Din fericire trebuie să spun. Pentru că așa rămân cu acele secunde magice, când a cântat un pic doar pentru mine :)

I’ve seen the place where the broken people hide” zice Beth hart în ”Thru The Window Of My Mind” cea mai frumoasă piesă a ei (după sufletul meu). Și cred cu tărie că tocmai pentru că a fost acolo, în acel loc oribil, Beth cântă cum cântă. Pentru că ea își cântă viața. Ca să ne încânte nouă viețile.

Mulțumim, doamnă, mulțumim. Și așteptăm să îți ții promisiunea și să mai vii. Și, sunt sigur, data viitoare o să fim mult, mult mai mulți care o să îți mulțumim că exiști și că ne încânți :)

PS Mulțumesc din suflet, Ivona și Livia, pentru această ocazie extraordinară :)

2 comentarii la “Așa am cunoscut-o pe Beth Hart. O artistă magnifică…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.