Așa am cunoscut-o pe Beth Hart. O artistă magnifică…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

So, is there any chance that we listen to some windows tonight?”, o întreb, învingându-mi starea de fâsticeală (de nepermis pentru unul ca mine, de o aroganță funciară!). Ea, surprinsă, ridică privirea înspre mine, zâmbește și mă lovește dur cu câteva secunde de magie cântată: ”Open the windooooooowoooooo…”. S-a ridicat părul pe mine instant și mi-a dat o lacrimă. Beth Hart cântase special pentru mine. Câteva secunde. Care, de fapt, în sufletul meu, o să țină toată viața…

Așa am cunoscut-o pe Beth Hart. O artistă magnifică. De care îmi plăcea teribil de mult înainte de a o vedea live la București. Dar acum, după ce am fost lovit dur și ireparabil timp de două ore de prestația sa de pe scena Sălii Palatului, pot să spun cu mâna pe inimă: o ador!

Ce a cântat Beth, în acele secunde când s-a uitat în ochii mei, era un pic din refrenul piesei ”Thru The Window Of My Mind”. Care mie mi se pare, nici mai mult, nici mai puțin, decât genială. Una din piesele mele favorite. Ever. Din păcate, nu am auzit-o și în concert. De fapt, nu. Din fericire trebuie să spun. Pentru că așa rămân cu acele secunde magice, când a cântat un pic doar pentru mine :)

I’ve seen the place where the broken people hide” zice Beth hart în ”Thru The Window Of My Mind” cea mai frumoasă piesă a ei (după sufletul meu). Și cred cu tărie că tocmai pentru că a fost acolo, în acel loc oribil, Beth cântă cum cântă. Pentru că ea își cântă viața. Ca să ne încânte nouă viețile.

Mulțumim, doamnă, mulțumim. Și așteptăm să îți ții promisiunea și să mai vii. Și, sunt sigur, data viitoare o să fim mult, mult mai mulți care o să îți mulțumim că exiști și că ne încânți :)

PS Mulțumesc din suflet, Ivona și Livia, pentru această ocazie extraordinară :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Așa am cunoscut-o pe Beth Hart. O artistă magnifică…”

  1. Pingback: Despre lucrurile nerostite ca o molimă a sufletului

  2. Pingback: Beth Hart revine în București pe 17 iunie! Splendid! - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)