Cum ar fi dacă aş introduce o rubrică de anunţuri aici pe chinezu.eu?

Mă pregăteam să vă anunţ acilea pe chinezu.eu cum că mai sunt doar două zile în care mai aveţi timp să câştigaţi cei 150 de euro puşi la bătaie de partenerii de la bizcaf.ro. Chiar am scris vreo două propoziţii. Dar, lovit brusc şi iremediabil de o epifanie 2.0, am şters ce am scris şi am decis să o dau de gardul blogosferic, după cum urmează.

Cum ar fi dacă aş introduce o rubrică de anunţuri aici pe chinezu.eu? Undeva în sidebar, sub „Agenda mea”, să zicem. În care, din când în când, să pun câte un anuţ (sau mai multe, după caz) pe care mi le trimiteţi voi, cei care îmi faceţi onoarea să mă citiţi. Criteriile pe care aş alege aceste anuţuri ar fi totalmente subiective. Adicătelea, s-ar putea să refuz un anunţ gen „vând garsonieră mobilată” şi să accept unul gen „vând clasor timbre, cu 14 colţare„. Adică aş accepta doar ceva ce îmi gâdâli feng shuiul corespunzător. La categoria „sigur nu accept” intră anunţurile umanitare. De orice fel. Care nu au ce căuta într-o astfel de rubrică din jdemii de motive, asupra cărora nu insistăm acum.

Ia să vă aud părerea. Ar merge o asemenea secţiune, nu ar merge, cum să o pun în aplicare, câte anuţuri să pun, pe ce perioadă de timp, de astea. Adică o discuţie liberă, ca să înţeleg dacă merită să mă apuc de treabă sau nu.

Auziţi, ia să punem practica la lucru. Adică, pe româneşte, daţi-mi pe cristi-china pe gmail.com m-am răzgdândit, în comentarii vreau să spuneţi dacă aveţi ceva de anunţat (e mai 2.0 aşa, public), adică să văd cam cu ce anunţuri mă loviţi. Şi, poate, dacă unele îmi plac, le aduc din nou în discuţie. Ca să, repet, povestim aplicat, aşa cum îmi place mie :)

PS Desigur, publicarea pe chinezu.eu a acestor anunţuri este gratuită.

17 comentarii la “Cum ar fi dacă aş introduce o rubrică de anunţuri aici pe chinezu.eu?

 1. Ioana Dumitrache Răspunde

  Foarte dragut din partea ta sa faci asta. Eu de exemplu as vrea sa gasesc un vorbitor nativ de limba franceza sau spaniola care doreste sa isi imbunatateasca limba romana, cu care sa ma intalnesc pentru conversatii. Stiu ca nu s-ar potrivi aici, dar niciodata nu mi-am dat seama unde as putea posta un astfel de anunt

  • Cristian China Birta Răspunde

   Gresire! Este exact genul de comentarii care se pupa cu feng shuiul acestui preaminunat blog :D

 2. gabi Răspunde

  N-ar fi o idee rea. Ar putea fi de ajutor. Eu de exemplu caut o firma de hosting pentru domeniul meu. Mi-ar fi de ajutor niste sfaturi.

 3. BogDan Răspunde

  Şi uite cum Ioana Dumitrache are, aş spune eu, primul anunţ cu feng-shui corespunzător :)

 4. Razvan Ianculescu Răspunde

  Mie mi se pare interesanta si utila ideea ta. Toata lumea are de castigat. Tu pentru ca ajuti, cei care trimit pentru ca au deschidere, cititorii, pentru ca exista sansa sa gaseasca ceva interesant.
  Eu sunt pro.

 5. D-Petre Răspunde

  Vreau sa anunt ca am un anunt in care anunt ca-mi place ideea asta cu anunturile.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Cu parere de rau te anunt ca anuntul tau in care anunti ca iti place anuntul cu anunturile nu a trecut de jurizare. Mai incearca.
   =)) =)

   • D-Petre Răspunde

    La nici un minut de la anuntul in care anuntam ca-mi place ideea cu anunturile ai anuntat tu ca anuntul meu n-are feng shui destul asa ca am plecat la piata sa cumpar un kil, doua de feng shui ca sa fac anuntul mai anuntabil. :)

 6. Marius C. Răspunde

  Anunturi despre joburi in on line.

 7. zoltybogata Răspunde

  Foarte bună ideia asta, ai putea ajuta mai mulți decât crezi. Ești foarte cunoscut și așa am avea garanția că anunțul a fost citit și nu doar publicat și e normal să nu publici toate prostiile :D .Multă sănătate

 8. georgiana ene Răspunde

  sunt niste piese bune de teatru care merita vazute (in bucuresti vorbesc).

 9. Bogdan N Răspunde

  Salut, Eu as pune un anunt ca sunt in cautare de studenti la jurnalism care doresc sa faca practica la Redactia4FUN.ro…sa mearga la evenimente, interviuri cu vedete, etc..sa intre in paine un pic :)

 10. Lucian Răspunde

  E o idee foarte buna, una careia i-a venit momentul :) Cum te-ai gindit – un anunt pe zi sau cite 3 zile? sau un scroller care sa ruleze 2-3 anunturi mai mult de o zi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: