24.07.2017

Cum ar fi dacă aş introduce o rubrică de anunţuri aici pe chinezu.eu?

Mă pregăteam să vă anunţ acilea pe chinezu.eu cum că mai sunt doar două zile în care mai aveţi timp să câştigaţi cei 150 de euro puşi la bătaie de partenerii de la bizcaf.ro. Chiar am scris vreo două propoziţii. Dar, lovit brusc şi iremediabil de o epifanie 2.0, am şters ce am scris şi am decis să o dau de gardul blogosferic, după cum urmează.

Cum ar fi dacă aş introduce o rubrică de anunţuri aici pe chinezu.eu? Undeva în sidebar, sub „Agenda mea”, să zicem. În care, din când în când, să pun câte un anuţ (sau mai multe, după caz) pe care mi le trimiteţi voi, cei care îmi faceţi onoarea să mă citiţi. Criteriile pe care aş alege aceste anuţuri ar fi totalmente subiective. Adicătelea, s-ar putea să refuz un anunţ gen „vând garsonieră mobilată” şi să accept unul gen „vând clasor timbre, cu 14 colţare„. Adică aş accepta doar ceva ce îmi gâdâli feng shuiul corespunzător. La categoria „sigur nu accept” intră anunţurile umanitare. De orice fel. Care nu au ce căuta într-o astfel de rubrică din jdemii de motive, asupra cărora nu insistăm acum.

Ia să vă aud părerea. Ar merge o asemenea secţiune, nu ar merge, cum să o pun în aplicare, câte anuţuri să pun, pe ce perioadă de timp, de astea. Adică o discuţie liberă, ca să înţeleg dacă merită să mă apuc de treabă sau nu.

Auziţi, ia să punem practica la lucru. Adică, pe româneşte, daţi-mi pe cristi-china pe gmail.com m-am răzgdândit, în comentarii vreau să spuneţi dacă aveţi ceva de anunţat (e mai 2.0 aşa, public), adică să văd cam cu ce anunţuri mă loviţi. Şi, poate, dacă unele îmi plac, le aduc din nou în discuţie. Ca să, repet, povestim aplicat, aşa cum îmi place mie :)

PS Desigur, publicarea pe chinezu.eu a acestor anunţuri este gratuită.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Dacă aveţi ceva bun de spus despre PRişti, acum e momentul

Caut doi bloggeri cu care să merg în Vizită în HD

17 comentarii

 1. luni, 3 iunie 2013, 08:27

  Foarte dragut din partea ta sa faci asta. Eu de exemplu as vrea sa gasesc un vorbitor nativ de limba franceza sau spaniola care doreste sa isi imbunatateasca limba romana, cu care sa ma intalnesc pentru conversatii. Stiu ca nu s-ar potrivi aici, dar niciodata nu mi-am dat seama unde as putea posta un astfel de anunt

  Răspunde
  • luni, 3 iunie 2013, 08:36

   Gresire! Este exact genul de comentarii care se pupa cu feng shuiul acestui preaminunat blog :D

   Răspunde
 2. luni, 3 iunie 2013, 08:29

  N-ar fi o idee rea. Ar putea fi de ajutor. Eu de exemplu caut o firma de hosting pentru domeniul meu. Mi-ar fi de ajutor niste sfaturi.

  Răspunde
  • luni, 3 iunie 2013, 09:02

   Si eu m-am mutat recent cu hostul … dupa luuungi cautari si framantari.
   http://www.d-petre.ro/gsm-it/wordpress-gsm-it/am-mutat-blogul/

   Răspunde
   • luni, 3 iunie 2013, 09:41

    Sa stii ca m-am gandit la ei. Am sa aleg intre ei si inca o firma de hosting.

    Răspunde
    • miercuri, 5 iunie 2013, 16:41

     Daca nu te-ai hotarat inca, baga o vizita si pe site-ul MXHost. Eu sunt la ei de prin 2007 si in afara de cateva chestiuni minore pe care le-au rezolvat super repede, n-am avut probleme cu ei.

     Răspunde
 3. luni, 3 iunie 2013, 08:31

  Şi uite cum Ioana Dumitrache are, aş spune eu, primul anunţ cu feng-shui corespunzător :)

  Răspunde
 4. luni, 3 iunie 2013, 08:32

  Mie mi se pare interesanta si utila ideea ta. Toata lumea are de castigat. Tu pentru ca ajuti, cei care trimit pentru ca au deschidere, cititorii, pentru ca exista sansa sa gaseasca ceva interesant.
  Eu sunt pro.

  Răspunde
 5. luni, 3 iunie 2013, 09:10

  Vreau sa anunt ca am un anunt in care anunt ca-mi place ideea asta cu anunturile.

  Răspunde
  • luni, 3 iunie 2013, 09:11

   Cu parere de rau te anunt ca anuntul tau in care anunti ca iti place anuntul cu anunturile nu a trecut de jurizare. Mai incearca.
   =)) =)

   Răspunde
   • luni, 3 iunie 2013, 13:09

    La nici un minut de la anuntul in care anuntam ca-mi place ideea cu anunturile ai anuntat tu ca anuntul meu n-are feng shui destul asa ca am plecat la piata sa cumpar un kil, doua de feng shui ca sa fac anuntul mai anuntabil. :)

    Răspunde
 6. Marius C.
  luni, 3 iunie 2013, 09:16

  Anunturi despre joburi in on line.

  Răspunde
 7. luni, 3 iunie 2013, 09:16

  Foarte bună ideia asta, ai putea ajuta mai mulți decât crezi. Ești foarte cunoscut și așa am avea garanția că anunțul a fost citit și nu doar publicat și e normal să nu publici toate prostiile :D .Multă sănătate

  Răspunde
 8. luni, 3 iunie 2013, 09:45

  sunt niste piese bune de teatru care merita vazute (in bucuresti vorbesc).

  Răspunde
 9. luni, 3 iunie 2013, 11:22

  Salut, Eu as pune un anunt ca sunt in cautare de studenti la jurnalism care doresc sa faca practica la Redactia4FUN.ro…sa mearga la evenimente, interviuri cu vedete, etc..sa intre in paine un pic :)

  Răspunde
 10. marți, 4 iunie 2013, 09:46

  E o idee foarte buna, una careia i-a venit momentul :) Cum te-ai gindit – un anunt pe zi sau cite 3 zile? sau un scroller care sa ruleze 2-3 anunturi mai mult de o zi?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *