Campanie pentru bloggerii din Iaşi. Dar nu numai

Da, ştiu, este oarecum ciudat titlul acestei postări. Dar dacă îmi daţi câteva minute, poate nici atât, vă explic.

Campania este categoric pentru bloggerii din Iaşi. Pentru că acolo s-a întmplat flash mobul care este punctul de pornire al provocării, ca să zic aşa. Drept pentru care vă invit, stimaţi confraţi 2.0 din dulcele târg, să vă uitaţi ce şi cum, căci puteţi câştiga puncte în Campionatul Naţional de Blogging. Moment în care explic şi faza cu “nu numai”.

Dacă nu ştiţi ce este Campionatul Naţional de Blogging, vă invit dă daţi click şi să vă informaţi. Şi dacă vă place ce vedeţi să vă înscrieţi.

Pentru cei care ştiu, spun doar că atunci când lansăm o campanie doar pentru anumiţi bloggeri din anumite comunităţi, înseamnă să le oferim, practic un avantaj, căci doar ei pot acumula puncte în această campanie, fireşte. Aspect asupra căruia mi-au atras atenţie – lucru pentru care le mulţumesc – anumiţi blogger. Aşa că, cel puţin până ne dăm seama cum să facem să fie fair pentru toată lumea, vom alege ca o campanie targetată local să fie deschisă şi către ceilalţi boggeri din restul ţării.

Dacă aveţi idei cum să face, vă rog să le ziceţi, chiar vă rog.

PS Am sărit de 1000 de abonaţi la newsletterul Blogal Inititive, drept pentru care vă mulţumim frumos că ne acordaţi această încredere :)

 

Un comentariu la “Campanie pentru bloggerii din Iaşi. Dar nu numai

  1. cotos Reply

    Poi daca sunteti misto, normal ca ne place de voi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.