Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

iPad 2, caut stăpân blogger

Hai că vă spun pe scurt că mai aveţi fix 3 zile în care ne puteţi lua un iPad 2 şi 2 telefoane Samsung Mini Galaxy 2 dacă scrieţi despre campania Profi te premiază. Hai să vă spun de ce cred că ar trebui să profitaţi de zilele astea şi să vă înscrieţi în campanie.

1. Pentru că poţi să devii avocatul şcolii tale. Adică, dacă ai un magazin Profi în localitate, poţi să îndemni lumea să completeze pe taloanele speciale din magazine numele şcolii alese de tine, să faci lobby pentru ea, cum ar veni :) Pentru că şcoala câştigătoare va primi din partea Profi un performant sistem informatic.

2. Pentru că ai şansa de a face un bine cu blogul. Hai să o zic altfel: dacă nu încerci să ajuţi o şcoală, sigur nu o să se întâmple nimic pentru şcoala aceea. Dar dacă alegi să scrii pe blog şi să îţi îndemni cititorii să ajute, la rândul lor şcoala, nu se ştie niciodată.

3. Pentru că participarea îţi aduce puncte în Campionatul Naţional de Blogging.

4. Pentru că premiile sunt chiar apetisante :D

Succes!

 

4 comentarii la “iPad 2, caut stăpân blogger

 1. zoltybogata Reply

  Sall, nu am Profi prin localitate şi nici prin Turda nu este, no ce bn îmi prindea un Samsung Mini Galaxy 2. Fără concurs nu se poate cîştiga? :D .Multă sănătate

  • Cristian China Birta Reply

   Pai ia intreaba pe cineva din Cluj-Napoca ce scoala de acolo iti recomanda sa sustii. Ca si asa se poate, daca mergi pe incredere :)

 2. irina bartolomeu Reply

  Si eu imi caut… iPad-ul, dar si timpul necesar sa scriu povestea scolii mele :)

  • Cristian China Birta Reply

   Hmmm, e drept ca asta cu timpul e grea de tot. Din ce in ce mai grea… Dar am incredere in fortele tale 2.0 ca o sa gasesti un ragaz sa lasi amintirile despres scoala sa vada lumina blogului :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.