Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Mi-am pierdut blogul. Oare există Biroul Blogurilor Pierdute?

Hai să vă explic care e faza cu titlul. Postarea pe care tocmai îmi faceţi onoarea să o citiţi se referă la campania Blogal Initiative pentru Bring Me Back, biroul de obiecte pierdute. Unde puteţi câştiga echipamentul MobilEye C2-270 (nu mă întrebaţi ce este, căci sunt pastă la de astea, mai bine intraţi şi vedeţi), pachete Bring Me Back şi, fireşte, puncte în Campionatul Naţional de Blogging.

De ce am băgat-o pe asta cu pierdutul blogului? În primul rând pentru că aşa îmi fac trafic mai mare, desigur. Adică mai mare decât dacă aş fi scris despre ceva pierdut de chei. Apoi pentru a mă arăta creativ, căci a scrie despre bloguri pierdute în acest context este o mostră de avansat elan creativ, fireşte :D Plus că – între noi fie vorba – fac parte din acea minusculă categorie de oameni care nu pierde nimic sau aproape nimic niciodată sau aproape niciodată. Aşa că senzaţia asta de “mi-am pierdut ceva” îmi este cam străină.

Revenind. Cum ar fi să inventăm Biroul Blogurilor Pierdute? În care să facem ce?, ar fi următoarea întrebare firească. Păi ce mă întrebaţi pe mine? Adică să fac eu toată munca sau cum? Eu am venit cu ideea, ia puneţi mâna şi faceţi voi regulamentul de funcţionare, cum ar veni :D

4 comentarii la “Mi-am pierdut blogul. Oare există Biroul Blogurilor Pierdute?

  1. Szasz Sebes Paul Reply

    Nu exista bloguri pierdute

  2. Haotik Reply

    Nimic nu se pierde nimic nu se castiga, totul se transforma. Daca se pierde bloglul alti biti se vor aseza cuminti pe hardul unde blogul salasuia alta data. Alti unici vor creste in analiticsul de altadata, si o noua lume va prind din nou viata prin prisma altor aventuri si a altor aventurieri.

  3. D-Petre Reply

    Ti-am gasit blogul … acum vreau recompensa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.