Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

Mi-am pierdut blogul. Oare există Biroul Blogurilor Pierdute?

Hai să vă explic care e faza cu titlul. Postarea pe care tocmai îmi faceţi onoarea să o citiţi se referă la campania Blogal Initiative pentru Bring Me Back, biroul de obiecte pierdute. Unde puteţi câştiga echipamentul MobilEye C2-270 (nu mă întrebaţi ce este, căci sunt pastă la de astea, mai bine intraţi şi vedeţi), pachete Bring Me Back şi, fireşte, puncte în Campionatul Naţional de Blogging.

De ce am băgat-o pe asta cu pierdutul blogului? În primul rând pentru că aşa îmi fac trafic mai mare, desigur. Adică mai mare decât dacă aş fi scris despre ceva pierdut de chei. Apoi pentru a mă arăta creativ, căci a scrie despre bloguri pierdute în acest context este o mostră de avansat elan creativ, fireşte :D Plus că – între noi fie vorba – fac parte din acea minusculă categorie de oameni care nu pierde nimic sau aproape nimic niciodată sau aproape niciodată. Aşa că senzaţia asta de „mi-am pierdut ceva” îmi este cam străină.

Revenind. Cum ar fi să inventăm Biroul Blogurilor Pierdute? În care să facem ce?, ar fi următoarea întrebare firească. Păi ce mă întrebaţi pe mine? Adică să fac eu toată munca sau cum? Eu am venit cu ideea, ia puneţi mâna şi faceţi voi regulamentul de funcţionare, cum ar veni :D

4 comentarii la “Mi-am pierdut blogul. Oare există Biroul Blogurilor Pierdute?

  1. Szasz Sebes Paul Răspunde

    Nu exista bloguri pierdute

  2. Haotik Răspunde

    Nimic nu se pierde nimic nu se castiga, totul se transforma. Daca se pierde bloglul alti biti se vor aseza cuminti pe hardul unde blogul salasuia alta data. Alti unici vor creste in analiticsul de altadata, si o noua lume va prind din nou viata prin prisma altor aventuri si a altor aventurieri.

  3. D-Petre Răspunde

    Ti-am gasit blogul … acum vreau recompensa :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.