Bucățele din FITS 2012 (3) Gigi Căciuleanu

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Știam despre Gigi Căciuleanu că este unul din cei mai buni coregrafi. Nu știam detalii, căci, știți deja, nu sunt de meserie :D Am avut plăcerea să îl aud vorbind la Sibiu, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Sibiu 2012. Și mi-a plăcut foarte mult simplitatea cu care vorbea și modul direct în care punea problema. Fără fițe, fără alte abureli intelecutaliste, un om tare simpatic și care nu încerca să te convingă de nimic, el îți povestea doar cum face el :)

Gigi Căciuleanu (foto mijloc)

Prima mea coregrafie a fost făcută cu actori, la Târgu Mureș, Harap Alb se numea, cred că am luat și un premiu pentru ea.

Orice mișcare care nu este ca în viață și ca în teatru devine dans.

Umorul seamănă foarte mult cu amorul.

Când sunt într-o sală de dans și de teatru nu îmi pasă unde sunt, dacă sunt în Noua Zeelandă sau în România.

E foarte importantă aventura umană. Carmina Burana este mai mult decât un spectacol, este un proces mai mult decât un spectacol. Mă gândesc la toți actorii și dansatorii pe care i-am chinuit ca pe hoții de cai și mi-ar plăcea ca măcar o persoană din public să se identifice măcar cu un actor din spectacol, cu bucuriile și tristețile lui.

Este o energie psihică a spectacolului, cea fizică e ușoară. Spectacolul are o energie internă foarte mare, care se va dezvolta cu fiecare reprezentație.

Ce se întâmplă când se întâlnește un actor român cu unul maghiar? Carmina Burana, spune o vorbă de la Târgu Mureș.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)