Sunt primul blogger acreditat la FITS2010

Hai să vă spun cum a fost. Ca să înțelegeți mândria (ok, ok, puteți să-i spuneți îngâmfare :D) din titlu. Prima dată mi-a spus Ruxandra despre Festivalul Internațional de Teatru Sibiu. Am zis că sună interesant. Dar știți cum se întâmplă de multe ori, îți notezi în agendă să afli mai multe detalii despre astfel de lucruri interesante, dar există mereu și mereu alte lucruri, mult mai presante, care te împiedică să o faci.

Asta până aseară, când am căzut pe un twit, în care se anunța că s-a dat drumul la acreditări și pentru bloggeri la acest Festival. Cum mi s-a părut că sună tare bine, am dat un ochi. Am văzut pe siteul Festivalului programul cu niște piese care m-au atras, de ce să nu recunosc :D, am sunat-o pe doamna mea și i-am raportat despre ce e vorba în propoziție și i-am spus ”draga mea dragă, mergem!” :D. Ceea ce a încântat-o și pe ea (căci, în paranteză fie spus, cred că a cam început să aibă dubii legate de propensiunea culturală pe care o deține omul cu care a decis acum mai bine de un deceniu să se mărite :D).

Așa că am trimis un mail și m-am acreditat. Răspunsul mi-a venit imediat. Și am aflat că sunt primul blogger acreditat la Festival :)

Să fim înțeleși. Cum am mai spus-o de mai multe ori, sunt un buhai bătrân, care la 35 de anișori bătuți pe muchie nu se mai emoționează ca un licean în fața unei țâțe rozalii (scuzați licența, dar am plasat-o în acest context cultural, deci se acceptă :D). Așă că, tradus, nu faptul că eu am fost acreditat la un festival m-a atins la sensibilitate, ci că un BLOGGER, întâmplător eu, a pățit așa ceva. Altfel spus, m-am bucurat pentru voi toți, băi bloggerilor din România! :))

Vă țin la curent.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Sunt primul blogger acreditat la FITS2010”

  1. Distractie placuta la Festival, iar asta poate fi un prim pas pentru bloggeri sa obtina acreditari la fel de fel de evenimente… Eu unul vreau la evenimente sportive:)

  2. Pingback: Prima participare la o conferinţă ca blogger acreditat » Chinezu - Un chinez ca tot romanu'

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.