Oare ce știu bloggerii despre mutat sau renovat?

Asta este întrebarea. Mă rog, întrebarea la care dacă răspundeți pe blog puteți câștiga tableta Coby din din fotografia de mai jos, precum și niște vouchere pentru toți bloggerii care scriu pe atria.ro. Toate detaliile despre campanie le aveți pe BlogalInitiative.ro.

Eu aș avea niște povestiri cu mutatul de foioioioi :)) Căci am trecut la viața mea prin faze de alea de mutat tot calabalâcul cu sărmana mea Dacie din 1978, de își dădea duhul motorașul ăla când aveam de urcat o mică rampă. Sau cum mă rugam de prieteni, în perioada când nu mai aveam mașină, să facă o tură cu mine să îmi duc una alta la noua locuință. Ocazie cu care, de fiecare dată, îmi dădeam seama că extraordinar de multe lucruri ai pe lângă tine atunci când te pregătești să te muți. Căci altfel, când stau ele cuminți prin casă, de nu le bagi în seamă decât foarte rar, nu par prea multe. Dar când le pui la drum… :))

Iar despre renovat, nici eu nu mai știu de câte ori am luat trafaletele și am prestat ca un adevărat Vermeer al tencuielii :)) Plus corectat pe la colțuri cu ipsos sau, după caz, nițel ciment, îndreptat pereții, vopsit geamurile și tocurile ușilor, știți voi, de astea de îți iau jdemii de ore peste cât ai anticipat :D

Hai că știu că și voi aveți povești. Ia să le auzim :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Oare ce știu bloggerii despre mutat sau renovat?”

  1. Pingback: Campanie bloggeri – Blogal Initiative – Mutatul in casa noua «

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)