Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Campanie pentru cei care se încumetă să desenze un logo

Să vă spun cum a fost. Mă întreabă Adi Hădean, inimos cum îl știm, ”măh, nu dăm o mână de ajutor oamenilor de la echipa de rugby U Cluj, că au nevoie de un logo?”. Apoi atâta mi-o trebuit… :)) Drept pentru care am lansat campania pe BlogalInitiative.ro, în care vă provocăm să realizați un logo pentru echipă. Am plusat chiar cu un premiu de 100 de euro din partea sportlocal.ro, pentru că așa am simțit io că e omenește de făcut pentru toată lumea :)

Așa că vă rog pe cei care le aveți cu designul să participați la campania asta. Și să o faceți cu gândul nu neapărat la premiu, care, știu, nu e nici pe departe fenomenal, ci cu gândul că ajutați un club care a avut încredere în blogosferă :) Iar dacă nu vă pricepeți la design, puteți da o mână de ajutor răspândin informația despre campanie, pe blogurile voastre, pe twitter, pe facebook, pe unde vă lasă sufletul. Mulțam :)

9 comentarii la “Campanie pentru cei care se încumetă să desenze un logo

 1. Paul - spune Răspunde

  Cred ca voi participa si eu. Ma chinuie talentul :)

 2. d-petre Răspunde

  Pe mine nu ma chinuie talentul dar o mana de ajutor la raspandirea informatiei pot sa dau.

 3. Kriogen Răspunde

  Eu am dat un mail cu o chestie :)

 4. Creativilor, va provoc la duel !
 5. Bogdan Răspunde

  O initiativa laudabila. Imi voi incerca si eu norocul!

 6. Zapping Blogosferic 11 - D - Petre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: