Sunt stresat rău şi vreau să strivesc ceva!

Da, măh, da, sunt stresat! Şi ştiu că fiecare dintre voi aveţi #acelmoment când vă vine să spargeţi ceva, să răcniţi altceva, să vă eliberaţi de răul care ne pupă cu buze otrăvite (pardonaţi lirismul… :D). E omeneşte să simţim din când în când aşa ceva. E chiar – ar spune unii psihologi… – necesar să mai curăţăm instalaţia din când în când, ca să zic aşa.

Cine nu are momente de astea este ori ceva extraterestru care a oprit pe acilea pe la noi să ia un mic de Deduleşti, o cinzeacă mai jos de Slatina sau o ştoampă pe la Poplaca ori a dat-o în nişte fundamentalisme de asta cu zen abrupt şi feng shui semeţ de a şi plecat din astă lume spre celeste zări ontologice :D

Eu, nefiind extraterestru şi făcând parte din categoria celor care cred că zen este  un detergent nou şi că feng shui e o trupă de muzică ambientală, am momente de astea. Nici prea prea, nici foarte foarte, aşa, ca băieţii. Dar ele vin, lovesc decisiv şi apoi pleacă, luându-te şi la mişto cum că „n-ai cum scapi de noi, colegu, ne vedem şi mâine” :))

Acestea fiind spuse, ia să vă raportez ce ispravă am pus la cale alături de amicii de la EcoRom Ambalaje (serios le pot zice aşa, căci avem oareşce chimie când vine vorba despre 2.0) şi cu larga şi „enervanta” participare a stresatei Nebuloasa şi a lipsitului de răbdare Crivăţ.

Ideea principală a campaniei este – spus de la peluza 2.0 – să convingem cât mai multă lume să reducă volumul ambalajelor pe care le aruncă în containerele speciale pentru colectare selectivă. Căci, fireşte, cu cât mai puţin volum ocupă ele însele ambalajele, cu atât mai eficientă este colectarea lor selectivă.

Parte a campaniei „Reciclare pentru destresare” au fost şi vizualurile de mai jos. Pe care eu, în profunzimea mea abisală de observaţie, le-am văzut şi numai ce mi-am zis în barbă „bre, păi desenele astea animate parcă am fi noi, adică Nebuloasa, Crivăţ şi je” :D Aşa că am făcut celor de la EcoRom Ambalaje propunerea să intrăm şi noi în jocul campaniei şi, spre adâncirea masivă are relaţiilor de prietenie şi avantaj reciproc între noi şi ei :D, au acceptat cu bucurie propunerea (Gabriela, să-ţi trăiască năravul!).

Aşa că am dat drumul unei campanii pentru bloggeri în care cerem bloggerilor să ne dea sfaturi cum să strivim grijile (personificate de ambalaje, cum ar veni), e cu premii şi, neapărat, cu multă distracţie, vedeţi voi ce şi cum.

Eu vă mai dau doar vizualurile originale ale campaniei şi ce am făcut noi plecând de la ele :) Menţionez că fiecare a avut libertatea sa facă ce vrea plecând de la originale, aşa că a ieşit ce a ieşit mai jos, căci şi de aia e faină blogosfera :D

Vizual original campanie 

image003

Crivăţ a devenit personaj de desen animat (era cazul, stimabile… :D).

Crivat4

Vizual original campanie 

image002

Nebuloasa a făcut o sesiune foto tare simpatică, din care am selectat pentru voi poza de mai jos.

FLVN9899 1

Vizual original campanie 

ecorom 02

Eu am făcut nişte poze, lipite cu o măiestrie indubitabilă de tovarăşul Vlad, căruia îi mulţumesc masiv :)

chinezu' crizatu' (Medium)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Sunt stresat rău şi vreau să strivesc ceva!”

  1. Frumoasă campanie. Şi educativă. În loc să spargi monitorul sau să crapi tastatura, mai bine te apuci să zdrobeşti dozele sau pet-urile de bere, sau cutiile de lapte din casă. Care sunt goale, binenţeles.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.