Cât de bine te pricepi să îți decorezi casa?

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Știu că sunt unii care nu îi consideră pe decoratori niște artiști. Căci gândesc pe sistemul ”ce mare dudă este să pui niște perdele și niște corpuri de mobilă pe acolo?”. Greșesc, evident, când gândesc așa. Pentru că am văzut la viața mea adevărate opere de artă realizate de niște decoratori extraordinari. Adică am văzut un apartament gol, sec, fără viața și cacre, după câteva zile, sub mâna unui astfel de decorator a devenit un loc minunat, unde simțeai o plăcere teribilă să stai mai mult :)

Voi vă pricepeți la decorat? Sigur, vorbim de sensul larg al cuvântului. Căci, la urma urmei, și dacă pui niște tablouri într-un anumit fel, plăcut, se cheamă că decorezi :) Dar chiar aș vrea să aud părerile voastre.

Iar dacă sunteți și bloggeri, puteți participa la campania derulată de BlogalInitiative.ro pentru atria.ro, unde puteți câștiga o tabletă și niște vouchere pe care le puteți folosi la, firește, decorat :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cât de bine te pricepi să îți decorezi casa?”

  1. Pingback: Campanie bloggeri – Blogal Initiative – Mutatul in casa noua «

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)