Auzi, concertul ăsta chiar e live?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ce vedeți mai jos este o cronică de excepție semnată de Alexandra. Căreia îi mulțumesc corespunzător pentru că mi-a făcut ziua mai frumoasă :)

Despre concertul byron de aseară 1 martie?  Nici nu ştiu de unde să încep, nu-mi găsesc cuvintele, pentru că felul în care m-am simţit ascultându-i pe băieţi nu se prea poate transpune în cuvinte, oricât de clişeic ar suna asta.

După prima melodie, m-am întors către prietenul meu şi l-am întrebat copilăreşte: Auzi, concertul ăsta chiar e live? Deci, da! Sunetul era atât de clar şi atât de curat, de parcă piesele de pe albume erau total diferite. Şi apoi, localul era sub forma unui tunel, mic şi foarte îngust, de am avut emoţii înainte să înceapă concertul. Cu greu îmi puteam imagina că o să încapă 5 oameni pe o scenă atât de mică.  Dar byron au făcut totul să pară foarte simplu, cu o naturaleţe pe care n-am mai întâlnit-o la alţi artişti până acum.

Pe scurt, byron au făcut o atmosferă de excepţie la Timişoara: Dan, cu a lui voce fermecătoare, Costin, maestru declarat în solo-uri de chitară, 6fingers, cu porecla care i se potriveşte de minune – omul ăsta cântă într-un mare fel la clape, de zici că într-adevăr are 6 degete, Dănuţ, cel care dă culoare fiecărei melodii cu chitara-bas, şi Vlad, pe lângă faptul că e super talentat la tobe, ştie să cânte şi la clape şi ne-a dovedit asta aseară preţ de câteva minute.

Nu are rost să mă lungesc. Am făcut poze (cu scena minusculă şi clubul înghesuit) şi am filmat pe cât de mult am putut. Îmi pare rău că nu am reuşit să surprind şi finalul concertului când Dan a cântat „Don’t stop me now!” de la Queen, iar toţi care eram de faţă am fost pur şi simplu electrizaţi. :)

Mai rămâne doar să zic o vorbă care circulă pe la noi prin Timişoara de fiecare dată când ajungem la un concert minunat şi care spune totul despre prestaţia live de aseară a băieţilor de la byron: „Muzicieni, mă! Nu muzicanţi!” (credits to Nebuloasa) :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Auzi, concertul ăsta chiar e live?”

  1. Pingback: Despre un site proaspăt, un concurs literar și… | Chinezu

  2. Pingback: La un pahar de vorbă cu trupa byron | Alexandra Palconi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)