Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Ce frumoase orase. Ce frumosi oameni. Timisoara – Sibiu – Brasov

Trophy Tour isi continua periplul (este ca nu ati mai auzit cliseul asta de multa vreme? :D) sau prin Romania, cu chinezu agatat ca tinicheaua de coada lui. Reactiile romanilor sunt foarte misto la vederea Trofeului Champions League. Cele mai naturale si mai spontane sunt cele ale celor care nu stiau ca vine Cupa in orasul lor si dintr-o data, umbland asa agale pe acolo, o vad in fata ochilor. S-a intamplat si la Arad, si la Timisoara, si la Sibiu, si la Brasov si, cel mai probabil, se va intampla si astazi la Pitesti.

Detalii si poze despre turneu aici sau pe contul de twitter.

Trei exemple.

La Timisoara, un batranel iesea din Iulius Mall, in fata carui imens mastodont comercial era expus trofeul. Mergea linistit, ca si cum nu avea nici o treaba. Vede Cupa. Face ochii mari, baga repede mana in buzunar, scoate telefonul, formeaza, il duce la ureche si zice: Mai, haide repede la Iulius, ca ii aici Cupa Mondiala…

Tot la Timisoara, un grup de copii pe la vreo 10 ani, se plimbau galagiosi prin parcarea de la Iulius Mall. Deodata unul dintre ei vede trofeul si striga brusc: “Cupaaaaa, baaaaaaa!” moment in care toti pornesc deodata in fuga catre exceptionalul TIR pe platforma caruia statea imperialul trofeu.

La Brasov, un cuplu in varsta, de americani dupa ce mi-am dat eu seama de accent, se plimba prin Piata Sfatului. Americanul se uita mijind ochii inspre locul unde era adunata lumea in jurul trofeului, incercand sa inteleaga care e faza. Vede insemnele Champions League, vede apoi trofeul, ridica a maxima surpriza sprancenele si sloboade un “Jesus Christ”. Doamna de langa el face un “what”. Iar el, luand-o de mana si tragand-o inspre directia trofeului, “come on, come on, it’s the European trophy”.

Un comentariu la “Ce frumoase orase. Ce frumosi oameni. Timisoara – Sibiu – Brasov

  1. Cristi Reply

    Foarte impresionant. Astea trei oraşe, după părerea mea, sunt cele mai superbe oraşe din Romania.

    Respect Timisoara si oamenii de acolo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.