Caut ambasador la concertul byron de la Timișoara

Later edit: Cum nu m-a lăsat sufletul să nu am 3 ambasadori la conert :D, vă raportez că Alexandra și cele 2 Ioane sunt reprezentanți oficiali ai RCC la ispravă :)

Deja știți că byron e una din trupele mele preferate. Am și motive, cred că sunteți de acord cu asta :D Așa că, pentru că nu pot să ajung la concertul lor din Timișoara, de pe 1 martie, din Club Taine (str. George Coșbuc nr. 1), am nevoie de ambasadori care să meargă la concert, să îi vadă pe băieți prestând și apoi să scrie acilea pe Republica Culturala Chineză cum a fost. Pentru această am primit aprobare oficială de la cei de la byron să dau o invitație dublă ambasadorilor mei, că așa e frumos :D

Aștept să îmi trimiteți ”scrisorile voastre de intenție” în comentarii până pe data de 26 februarie, ora 23.59, în care să îmi spuneți de ce ați vrea să mergeți la concertul byron. Succes!

10 comentarii la “Caut ambasador la concertul byron de la Timișoara

 1. Ioana Răspunde

  Salut, eu n-am fost pana acum la niciun concert, imi place muzica lor si am auzit ca sunt dementiali live! De mers, cred ca voi merge oricum, cu alte cuvinte – dar cred ca in calitate de ‘ambasador’ ar fi intr-adevar ceva deosebit :-)

 2. ovi sirb Răspunde

  Io, că mă ştii doar că-s înfocat atât muzică, cât şi byron în particular :)

 3. Alexandra Răspunde

  Cred ca domnului Sitov Cristian i s-ar potrivi cel mai bine titlul de ambasador. Chiar nu am vazut alt om mai pasionat de muzica celor de la Byron.
  Noi mergem oricum, deci… :)

 4. Cristian Sitov Răspunde

  D-apoi, poate ai uitat cine e cel mai infocat fan byron din Timisoara. :)) Adica, daca ne uitam putin inapoi in timp, acum mai putin de un an ( sa fie vreo 10 luni si ceva ) ai sa iti dai seama care-i al mai impatimit byronist. :))

  Mie imi pare rau ca nu esti aici, sa-nchinam o bere in cinstea celor de la byron, cu cei de la byron, ca tare le-am mai pregatit o surpriza. :P Numa’ zic! :)

 5. Cristian Sitov Răspunde

  Si mai am o recomandare… Pe domnul Horia Jurcut, ca si el e la fel de patimas ca si mine cand vine vorba de byron. :)))

 6. Alexandra Răspunde

  Gand la gand! :))

 7. Chinezu Răspunde

  Lasati-l in pace pe Sitov, tovarasi, caci am fost informat ca el nu mai este de-al nostru. A fost cooptat de fortele byroniene in ceva echipa de comando sua asa ceva… :D

 8. Ioana Răspunde

  Salutare,
  de ce el? de ce ea?…de ce eu? Pentru ca amintind de Andries e „Cea mai frumoasa zi” sau ar putea fi. Spre rusinea mea nu i-am vazut pana acum niciodata live si-ar fi „Perfect” sa „Losing control” fiind THE „Essential piece” intr-o atmosfera de „Chihlimbar” la concertul lor.
  Peace! :D

 9. Mihai Răspunde

  S-ar putea sa merg si eu la concert :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: