Aminitirile se şterg şi din casete

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

13.12.2007

„Intr-un sertar peste care se asaza praful unui an intreg, tin o caseta audio. Cind vine decembrie, cam pe dupa 10 ale lunii, o ascult. Nu are muzica,glume sau colinde. Nu contine nici macar amintiri personale. E o banda de pe care cuvintele se inteleg tot mai greu. Este o banda pe care curge insa si acum viata din urma cu mai multi ani. Mai precis din noaptea de 16 decembrie 1989. In Timisoara. Este o caseta care nu mai are loc in niciun muzeu, pagina de ziar, emisiune de radio sau de tv. Pentru ca pe prea putini ii mai intereseaza ce a fost, cu adevarat, atunci…”

Restul acestei poveşti extraordinare la Simona Ionescu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Aminitirile se şterg şi din casete”

  1. DA ! Dar din suflet nu se sterg. Si Dumnezeu sa ii feresca pe cei care azi oisi bat joc de noi, de acolo de la inaltimea tribunelor de la care ne invata cum sa fim oameni cu „o” mic, sa inceapa „inregistrarile din sunet sa ne ridice din nou suparati !
    :(

  2. Mersi Chinezu, ca ai decis ca si invitatii tai de pe blog merita sa citeasca, la 18 ani de la zbaterea aia a nostra de strada, niste Tristeti de gazetar…Amintirile nu trebuie sa moara, iar lucrurile dureroase nu trebuie facute festivist. Am hotarat ca, in acest decembrie de majorat al revoltei care l-a dat jos pe dictatorul Ceausescu, sa scriu cat mai mult despre acest subiect, despre ce am trait ca om, si mai tarziu ca reporter, in acei ani de inceput. Fara tente politice, fiindca de 18 ani, tot asta fac altii cu noi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)