Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Dragilor, uite că am ajuns și speaker :)

Vine un moment în viața unui blogger, când se uită în spate la ce a făcut și, foarte responsabil și matur, își zice: Cum dracu am ajuns așa de departe??? :)) Așa am pățit și eu în ultima perioadă, când am primit 3 oferte teribil de onorante de a fi speaker la anumite evenimente. Din păcate, pe una din ele a trebuit să o refuz, deși era imperială de-a dreptul, dar se bătea cap în cap cu altă întâmplare la care trebe neapărat să fiu prezent :D Dar tot au mai rămas două evenimente la care să mă fac de telecomandă :))

Pe 29 septembrie, la Timișoara, Revista BIZ organizează Social Media Summit, unde se vor anunța ”Cine sunt cei mai influenți oameni din onlineul românesc?”. Cu deosibită onoare (și emoție, recunosc…) am acceptat oferta de a vorbi participanților despre… lasă că o să vadă ei :D Mulțumesc, Marta, pentru invitație :)

Pe 2 octombrie, la Sofia, particip ca speaker la WordCamp Bulgaria. Vinovat pentru asta este Auraș Mihai, dar nu o să îi port multă vreme pică pentru asta :)) Voi bea niște bere bulgărească pe acolo cu Andrei și cu Andrei :)) Vă voi ține la curent :D

Cam asta este. Ce să mai zic? Am ajuns în momentul în care, se pare, fac niște pureci prin blogosferă. Și în care, oricât de tare aș simți că îmi crește ficatul, mai tare simt că am o obligație și mai mare pentru cei care mă citesc și pentru cei care au încredere în prostiile pe care le scriu și le fac :))

Vă mulțumesc tuturor :)

16 comentarii la “Dragilor, uite că am ajuns și speaker :)

 1. A.Dragos Reply

  Felicitari Cristi! Chiar mi-ar face placere sa ajung la o conferinta unde esti speaker, pacat ca nu e posibil de aceasta data. :)

 2. Auras Reply

  Dragos, vei avea ocazia cam in 2 luni de acum, la WordCamp Romania. Uuuups, am dat din casa :))

 3. Stefan Murgeanu Reply

  mno, sa ai numai grija sa iti pui prezentarea pe 2 stickuri si 3 DVD-uri, dupa ce in prealabil ai trimis-o organizatorilor pe email si ai si facut upload pe un site de sharing :D :)))))))

  in alta ordine de idei, succes :)

 4. Imperator Reply

  Multa bafta ! Si daca ajungi la Sofia, rezerva-ti cateva ore sa o si vizitezi :) Prin anumite zone, e chiar un oras interesant :)

 5. chinezu Reply

  merci, dragilor, sunteti simpatici :) mai ales Auras, care deja a lansat petardeaua :))

  @Imperator
  clar ca o sa dau un ochi pe acolo
  ca e pentru prima oara cand ajung in sofia :)

 6. Miruna Reply

  Felicitări , felicitări . Începi toamna în forță :)

 7. Tandrei Reply

  Bafta la clantanit.

 8. Serginho Reply

  Vreau sa stiu mai multe detalii despre evenimentul din 29 de la Timisoara, te rog. :D

 9. Shmen Reply

  Felicitarile mele !!!

 10. vizy Reply

  Felicitari. Imi place postul, pentru ca da curaj si la “pasionatii” mitiei, care au aspiratii. Bafta multa

 11. serafim Reply

  sincer, in utlimul timp momentul asta imi vine din 2 in 2 zile :))

 12. lol Reply

  Succes bre din suflet!!! Nu, nu, nu succesuri!!!

 13. chinezu Reply

  hai merci, sunteti simpatici :)

 14. Simona Reply

  Bafta!

 15. Radu Reply

  Bafta la Sofia! Cladirea unde ai sa vorbesti e de fapt un corp al fostei mele universitati. E localizat in Studentski grad – orasul studentesc. Sa nu te sperii de blocurile vechi :) Ehh, ce-as mai fi venit si eu sa te vad…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.