How to beer about web

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Sunt în continuare (și o să rămân multa vreme de acum înainte) un susținător al întâlnirilor în offline cu oameni din online. Și dacă așa ceva se întâmple și la o bere, apoi treaba e și mai faină :D De aia vă invit, care vreți, care puteți, la întâlnirea de mai jos, care le combină admirabil :D

Astăzi, duminică 25 septembrie, mă văd cu Bogdan Iordache, cel care se încăpățânează (și bine face) să organizeze unul din cele mai tari evenimente din onlineul de pe la noi How to Web să discutăm despre eveniment la o bere. Adică la Oktoberfest București. Așa că cei care vreți să veniți să vă întâlniți cu noi, vă așteptăm la 16.30, la intrarea din parcul Tineretului de la Șincai.

O să povestim despre ce se va întâmpla la How to Web, Bogdan ne va răspunde întrebărilor și, of course, bem și niște bere bună foc cu ocazia asta :D

Care aveți numărul meu de telefon, mă sunați când sunteți în zonă. Care nu îl aveți și vreți să veniți dați un semn pe cristi.china pe gmail să vă dau numărul meu acolo. Ne vedem după masă :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “How to beer about web”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)