Ia să vedem cât de bine se pricep bloggerii la mașini

Mă știți doar, cum să nu apreciez o mișcare îndrăzneață ca și cea pe care o face acest bistrițean național :D pe nume Mircea Meșter? :D Adică să îi invite pe bloggeri să desemneze cam care ar fi, după mintea noastră 2.0, a bloggerilor adică, Mașina anului 2010. După cum veți vedea mai jos, chestiunea a mai amplă decât o zic eu așa în câteva cuvinte. Înainte de a da un copy/paste absolut mârșav de la Mircea (dar absolut necesar, zic eu, lovit de o lene 2.0 cumplită :D), vă spun doar că nu pot să îmi dau cu părerea despre Mașina anului 2010, pentru că sunt onorat cu onoarea de a face parte din juriu (calitate în care nu prea am multe de făcut, dar no, astea-s faine :D).

Acuma copy/pasteul promis :D

Astăzi a început Autovot 2011, concursul nostru anual în care publicul îşi alege maşinile preferate dintre cele lansate în România în cursul anului trecut. Iar pe lângă marea noutate din 2011 – mutarea paginii de vot pe Facebook, am venit cu o idee pe care sper s-o împărtăşesc cu aceia dintre voi care scriu pe blog.

Să facem Premiul Bloggerilor din România. În paralel. Să unim gaşca asta de bloggeri într-un juriu în care oricine are blog să fie membru. Şi oricine să poată vota, liber şi după preferinţe, maşinile pe care el le consideră cele mai bune din România.

Pe lângă onoarea de a face parte dintr-un juriu care va fi condus şi reprezentat la Gala Autovot de ChinezuPiticuManafu, Bobby Voicu şi Cabral, cinci dintre cei mai cunoscuţi bloggeri din România, fiecare votant va avea câteva avantaje interesante.

În primul rând, fiecare dintre bloggerii care vor vota va fi invitat din oficiu la Gala Autovot, care va avea loc în 9 februarie la hotelul Ramada North din Bucureşti şi la care vor participa reprezentanţii mărcilor auto prezente în România. În al doilea rând, punem la bătaie o tabletă Allview Alldro cu Android 2.1 care se va acorda prin tragere la sorţi între cei care îşi vor expune preferinţele pe blogul propriu. Tragerea la sorţi va avea loc chiar la Gala Autovot.

CUM VOTEZI

Postezi pe blogul tău o însemnare între 17 ianuarie şi 6 februarie.

În AUTOVOT 2011 se votează la două categorii. Prima este DESIGN, iar fiecare dintre voi va trebui să aleagă primele trei locuri în topul preferinţelor din lista pe care o aveţi mai jos. A doua este CALITATE/PREŢ, iar modul de votare este identic – alegi primele trei maşini din lista de mai jos, specificând care e prima, a doua şi a treia.

La finalul postării explici oamenilor care te citesc ce e AUTOVOT 2011 şi unde are el loc, preferabil cu link spre aplicaţia noastră, să nu ne fi chinuit degeaba (e vorba de concursul pentru publicul larg, care se desfăşoară pe Facebook) şi îi inviţi pe ceilalţi bloggeri care te cunosc să voteze şi ei în concursul pentru bloggeri.

IMPORTANT!!! Nu uita să să introduci undeva în articolul tău un link spre această pagină, pentru că voi lua în considerare doar blogurile de la care primesc trackback pe această pagină. Dacă trackback-ul de la tine nu a apărut aici la o zi după ce ai postat, introdu manual, în secţiunea de comentarii, linkul spre pagina în care ţi-ai exprimat preferinţele.

CE MAŞINĂ CÂŞTIGĂ?

Fiecare loc 1 acordat de tine înseamnă 3 puncte în clasamentul general. Fiecare loc 2 înseamnă două puncte. Şi fiecare loc trei înseamnă un punct. Adunăm la finalul celor trei săptămâni de vot toate punctele din partea bloggerilor şi facem un clasament final. La Gala Autovot vor fi premiate primele trei modele în ordinea acestui clasament. Nu vom calcula până la acel moment punctajele, vreau ca rezultatul final să fie necunoscut până atunci. Evident, poţi calcula luând manual toţi votanţii, dar asta e simpla şi propria ta problemă.

Atât. Baftă. Ne vedem la Gala Autovot.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Ia să vedem cât de bine se pricep bloggerii la mașini”

  1. Pingback: AutoVot 2011 2.0 « Brotacu's Blog

  2. Pingback: Meşter » Blog Archive » 28 de bloggeri au intrat până acum în AUTOVOT 2011

  3. Pingback: Autovot 2011 – Premiul blogosferei « Once a student, always a student! – CEL MAI MINUNAT BLOG!

  4. Pingback: AutoVot 2011 2.0 | Radu Oncescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.