21.04.2017

”Omul anului 2010” ești tu, da, chiar tu

Mihnea Măruță și-a propus să găsească ”Omul anului” în România. Mișto treabă, dar delicată, desigur :) Că e ca și faza cu ai bască, n-ai bască, adică oricum o dai nu iese bine :)) Dar tocmai de aceea salut inițiativa lui. Deși faptul că încă nu am băut o bere cu el mă face mai trist decât aș vrea să admit… :)

În ceea ce mă privește, lucrurile sunt foarte simple. Pentru mine ”Omului anului” ești chiar tu. Da, chiar tu, cel care citești aceste rânduri și care citești tot ce se mai scrie în onlineul ăsta al nostru. Tu ești ”Omul anului”. Și nu lăsa pe nimeni să îți spună altceva.

Fără tine onlineul românesc nu înseamnă nimic. Ești de multe ori enervant, iritant, scârbos chiar, dar ești și imperial, inteligent, magnific chiar. Dar, indiferent sub ce formă te ivești în viețile noastre 2.0, tot timpul ne înveți câte ceva, ne ajuți nu doar să mergem mai departe, ci să să mergem spre mai departe. Iar pentru asta îți mulțumesc.

Uneori ne jignești teribil. Alteori noi te jignim pe tine. Uneori ne declarăm dragoste eternă. După care ne trădăm unii pe alții fără regrete. Dar adevărul este că tu exiști doar pentru ca noi să existăm, la rândul nostru. Iar pentru asta îți mulțumesc.

O să vină vremea când o să ne despărțim, când nu o să ne mai ajungem unii altora. Când tot ce avem noi a spune va fi ceva ce tu deja știi. Când istoria va fi pentru unii dintre noi chiar prezentul. Dar până atunci eu îți mulțumesc.

Tu, da, chiar tu, ești pentru mine ”Omul anului”. Și așa o să rămâi atâta vreme cât o să am cinstea de a scrie ceva ce tu citești. Iar pentru asta îți mulțumesc :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Când îți dă mogulul o leapșă, răspunzi sau nu?

După mine, Nissan Juke e mașina anului

9 comentarii

 1. luni, 20 decembrie 2010, 09:54
 2. luni, 20 decembrie 2010, 10:02

  Mama… eu si Mark. Asta da onoare!

  Răspunde
 3. luni, 20 decembrie 2010, 10:04

  […] Chinezu, de gura ei a fugit! – se auzi intervenţia agresivă a Rebeccăi. Toată ziua îl cicălea, ca o […]

  Răspunde
 4. luni, 20 decembrie 2010, 11:10

  M-ai facut sa zimbesc. Merci pentru materialul oferit pana acum, si la mai multe!!!

  Răspunde
 5. luni, 20 decembrie 2010, 11:28

  Ăsta e slogan de campanie electorală.. :)

  Răspunde
 6. luni, 20 decembrie 2010, 15:07

  O abordare similara a avut si revista Time acum cativa ani. Oricum, frumos articol adresat tuturor cititorilor tai , printre care ma bucur sa ma numar si eu!

  Răspunde
 7. marți, 21 decembrie 2010, 01:35

  Frumos spus :)

  Răspunde
 8. luni, 10 ianuarie 2011, 17:00

  La faza cu scarbos a cam dat-o de gard..

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *