23.07.2017

Poveste de sărbători (cu un cretin și cu Diverta)

Mânat de o cretineală care nu știu cum de m-a apucat, am acceptat să ies, așa, de duminica seara, cu piticii la un film la AFI. Am văzut ”Cronicile din Narnia”, partea 3 (parcă), un film de ăla de te relaxează să îl vezi, dar după aia îl uiți instant. Asta cu filmul a fost ok. Dar apoi am comis teribila greșeală de a intra in Diverta…

Copiii au vrut-o, nu eu. Pentru că mie Diverta mi se pare forma cea mai înaltă de pe la noi de a ne arăta cât suntem de fraieri în gerțoismul nostru. Nu am nimic împotriva adaosului comercial. Dar când când pui adaos și pe idioțenia noastră și îți ies prețuri ca ale lor, atunci dă-i pace, noi suntem proștii, că mai cumpăram de la ei.

Ultima dată când am cumpărat de la Diverta a fost în urmă cu 1 an și ceva când am cupărat un expansion pack pentru CIV IV. Și când am văzut că, odată ajuns acasă, era alt joc în cutie. M-am dus înapoi la magazin și a urmat o întreagă tevatură, căci joc de ăla pe care îl vroiam eu nu mai aveau, banii  înapoi nu vroiau să mi-i dea, așa că m-au obligat să iau de banii îia altceva. De căcat, clar, motiv pentru care nu am mai intrat pe la ei niciodată.

Asta până aseara. Căci, nu-i așa, trebuie să fim din când în când cretini, căci altfel nu am fi noi cu adevărat. Copiii și-au luat nu știu ce DVDuri, iar eu, îmi zic în gândul imbecil, dacă tot sunt aici, ia să îmi iau și eu un mouse. Evident că, ați ghicit deja, când am ajuns acasă era altfel de mouse decât scria pe ambalaj.

De data asta nu îl duc înapoi. Îl arunc în budă. Și apoi la gunoi. Exact cum fac cu brandul Diverta. Care, din fericire pentru gherțoismul nostru intrinsec, e în faliment sau ceva rahat de ăsta. Ceea ce îi doresc din plin.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Băi, ia spuneți drept: cât ați băut aseară? :D

Zice cineva și ”plec afara ca să fiu liniștit”?

13 comentarii

 1. duminică, 26 decembrie 2010, 19:01

  Chinezule se intampla,si eu am patit cam la fel intr-un alt hiper,super,mega market dar am avut norocul de a – mi da banii inapoi pentru greseala facuta,si nu am mai repetat greseala de a ma duce la acelasi super market.

  Răspunde
 2. duminică, 26 decembrie 2010, 19:05

  Mâine vezi că primești bani de la ei ca să le pui banner pe blog. :P

  Răspunde
 3. duminică, 26 decembrie 2010, 19:18

  Si eu care pana acum aveam o parere buna despre ei doar pt ca pot sa stau sa citesc linistit fara sa ma bata nimeni la cap pe canapelele alea faine :)) (cel putin mie mi se par faine)

  Răspunde
 4. duminică, 26 decembrie 2010, 19:37

  Diverta e in faliment de ceva vreme , da’ macar de i-ar inchide o data. Horrible

  Răspunde
 5. duminică, 26 decembrie 2010, 19:42

  Pe mine mă enervează vânzătorii, căci nu au nici măcar alură de oameni care se pricep la ce se vinde în magazinul ăla. Am intrat să-mi iau o geantă de DSLR, căci e Diverta aproape de casă şi eu sunt material de om comod, şi m-a pus să-i explic ce-i ăla şi cât e de mare camera mea de nu încape într-un etui. Apoi, a chemat un coleg mai competent care insista să-mi iau o geantă de laptop, că merge şi aşa.

  Răspunde
 6. duminică, 26 decembrie 2010, 20:27

  Am mai vazut si la alte magazine asa. Vanzatorii desfac produsele pentru a se „innoi” si in loc baga altele diferite sau mai rele.
  Am patit asa odata cand am luat unitatea centrala pentru calculator. Cand m-am uitat la piese erau tot altele decat erau trecute in specificatii..

  Răspunde
 7. duminică, 26 decembrie 2010, 20:30

  conform legii, sunt obligati ca in 24 de ore sa iti dea banii inapoi, daca nu mai vrei produsul. punct, fara nici o motivatie sau alta discutie

  Răspunde
 8. andrei popescu
  duminică, 26 decembrie 2010, 22:29

  Am facut greseala de a-mi cumpara 3 carti + un laptop… la laptop mi-am furat-o grav, pt ca a fost deja umblat in el(placa de sunet functiona cu pauze),iar mie cand a fost adus cutia era deja desfacuta( ceea ce idiotu respectiv trebuia sa-mi desfaca cutia-n fata).. si cu cartile 40-50 de lei, pe care ulterior le-am gasit la o galerie de carti chiar pe la Uimirea Shopping cu doar 10-15 lei maxim:|…

  Răspunde
 9. duminică, 26 decembrie 2010, 22:37

  E bine ca s-au apucat sa vanda si ciocolate si suc la Diverta… macar acolo sa nu avem surprize :)

  Răspunde
 10. luni, 27 decembrie 2010, 03:07

  @Michiyuki
  cu angajații diverta e altă poveste. Rar apucă vreunul să stea mai mult de 3 luni „în post”.

  Răspunde
 11. luni, 27 decembrie 2010, 09:10

  da-i dracului
  am pus punct forever acestui capitol de o tristete desavarsita din viata mea

  Răspunde
 12. ion
  marți, 28 decembrie 2010, 12:49

  Chinezule, iti recomand asta http:///www.anticariatultau.ro

  Sarbatori fericite.

  Răspunde
 13. miercuri, 12 ianuarie 2011, 09:10

  […] mă enervasem io imediat după Crăciun pe cei de la Diverta, care, din nou, mi-au vândut un lucru care nu era ce scria pe cutie. Era vorba de un mouse. O […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *