Poveste de sărbători (cu un cretin și cu Diverta)

Mânat de o cretineală care nu știu cum de m-a apucat, am acceptat să ies, așa, de duminica seara, cu piticii la un film la AFI. Am văzut ”Cronicile din Narnia”, partea 3 (parcă), un film de ăla de te relaxează să îl vezi, dar după aia îl uiți instant. Asta cu filmul a fost ok. Dar apoi am comis teribila greșeală de a intra in Diverta…

Copiii au vrut-o, nu eu. Pentru că mie Diverta mi se pare forma cea mai înaltă de pe la noi de a ne arăta cât suntem de fraieri în gerțoismul nostru. Nu am nimic împotriva adaosului comercial. Dar când când pui adaos și pe idioțenia noastră și îți ies prețuri ca ale lor, atunci dă-i pace, noi suntem proștii, că mai cumpăram de la ei.

Ultima dată când am cumpărat de la Diverta a fost în urmă cu 1 an și ceva când am cupărat un expansion pack pentru CIV IV. Și când am văzut că, odată ajuns acasă, era alt joc în cutie. M-am dus înapoi la magazin și a urmat o întreagă tevatură, căci joc de ăla pe care îl vroiam eu nu mai aveau, banii  înapoi nu vroiau să mi-i dea, așa că m-au obligat să iau de banii îia altceva. De căcat, clar, motiv pentru care nu am mai intrat pe la ei niciodată.

Asta până aseara. Căci, nu-i așa, trebuie să fim din când în când cretini, căci altfel nu am fi noi cu adevărat. Copiii și-au luat nu știu ce DVDuri, iar eu, îmi zic în gândul imbecil, dacă tot sunt aici, ia să îmi iau și eu un mouse. Evident că, ați ghicit deja, când am ajuns acasă era altfel de mouse decât scria pe ambalaj.

De data asta nu îl duc înapoi. Îl arunc în budă. Și apoi la gunoi. Exact cum fac cu brandul Diverta. Care, din fericire pentru gherțoismul nostru intrinsec, e în faliment sau ceva rahat de ăsta. Ceea ce îi doresc din plin.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Poveste de sărbători (cu un cretin și cu Diverta)”

  1. Chinezule se intampla,si eu am patit cam la fel intr-un alt hiper,super,mega market dar am avut norocul de a – mi da banii inapoi pentru greseala facuta,si nu am mai repetat greseala de a ma duce la acelasi super market.

  2. Pe mine mă enervează vânzătorii, căci nu au nici măcar alură de oameni care se pricep la ce se vinde în magazinul ăla. Am intrat să-mi iau o geantă de DSLR, căci e Diverta aproape de casă şi eu sunt material de om comod, şi m-a pus să-i explic ce-i ăla şi cât e de mare camera mea de nu încape într-un etui. Apoi, a chemat un coleg mai competent care insista să-mi iau o geantă de laptop, că merge şi aşa.

  3. Am mai vazut si la alte magazine asa. Vanzatorii desfac produsele pentru a se „innoi” si in loc baga altele diferite sau mai rele.
    Am patit asa odata cand am luat unitatea centrala pentru calculator. Cand m-am uitat la piese erau tot altele decat erau trecute in specificatii..

  4. Am facut greseala de a-mi cumpara 3 carti + un laptop… la laptop mi-am furat-o grav, pt ca a fost deja umblat in el(placa de sunet functiona cu pauze),iar mie cand a fost adus cutia era deja desfacuta( ceea ce idiotu respectiv trebuia sa-mi desfaca cutia-n fata).. si cu cartile 40-50 de lei, pe care ulterior le-am gasit la o galerie de carti chiar pe la Uimirea Shopping cu doar 10-15 lei maxim:|…

  5. Pingback: Cum sa profite de a window of oportunity o agentie de PR in relatia cu un blogger | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.