Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cine zice ca Dej-Baia Mare e drum european, mă-sa-i curvă

Oficial așa se numește mizeria de drum dintre Dej și Baia Mare. European. Dar și ăsta e la fel de european precum sunt multe la noi în România. Adică doar pentru că așa le spune noi nu înseamnă că ele și sunt. Mai concret, dacă îl numim pe Boc premier, la nivel oficial, asta nu înseamnă că și este. Ba dimpotrivă. Tare am vrea să nu mai fie deloc.

Anul trecut m-a oprit un polițist pe jegul ăsta de drum și m-a amendat pentru că nu aveam farurile aprinse. ”Pe drum european trebuie să aveți farurile aprinse”. De obicei nu mă cert cu polițiștii, dar când am auzit-o pe asta cu drumul european am început să cobor dumnezei și hristoși și să îmi bag toată mătărânga în țara căruia îi plătește salariul unui care are tupeul să numească înșiruirea de gropi și pliuri asfaltice drum european. Polițistul s-a cam stânjenit, e drept, dar a zis că nu are ce face. Mi-a dat minim. Io am continuat să îi dau maxim. Iar de anul trecut nu s-a schimbat nimic. Ba au mai apărut niște gropi și niște pliuri.

Așa că de acum înainte, când mai aud vreu ministru al transporturilor că vorbește despre jegul Dej-Baia Mare că e drum european, o să-i zic doar că mă-sa-i curvă. Cine este acum ministrul transporturilor? Să mă anunțați dacă zice ceva pe subiect.

3 comentarii la “Cine zice ca Dej-Baia Mare e drum european, mă-sa-i curvă

  1. Marieta Reply

    Anca Boagiu

  2. daniel rus Reply

    de la Cluj, trebuia sa mergi pe la Zalau (Cluj-Zalau-Cehu Silvaniei-Baia Mare aprox.175km ) cu exceptia a 20 km, restul de 100 km sunt perfecti, iar restul sunt buni.
    dupa un dum Cluj-Dej-Baia Mare am mers cu rotile la echilibrat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.