S-a stricat laptopul lui Moș Crăciun. Avem ceva ITiști pe aici?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Zilele trecute am primit o lovitură dură. Care a venit prea repede, mult prea repede… Mara mea cea minunată mi-a spus direct în buză că ea nu crede că există Moș Crăciun și că știe că noi îi aducem cadourile. Și nu are încă 6 ani… Așa de mult aș mai fi vrut să se bucure de minciunica asta frumoasă măcar până la anul… Dar no, ce să-i faci, copiii din ziua de azi se maturizează într-un ritm care nouă, ca părinți, ne place și nu ne place :)

Cred că trecerea de la așteptarea lui Moș Crăciun la a ști că el, de fapt, nu vine niciodată este unul din momentele esențiale din viața unui om. Este prima închidere definitivă a unei uși în spatele căreia se află un vis. Renunțarea la Moș Crăciun este prima amintire a unor întâmplări care, de fapt, nu s-au întâmplat niciodată. Este prima fluturare din mână a rămas bun către copilul care începe să plece din tine :)

Eh, și ca să vedeți cum funcționează neuronii (simpatici, de altfel :D) mei, ce vedeți în postarea astea este marcă înregistrată :)) Adică io de fapt vroiam să scriu despre concursul ăsta și uite că am dat-o în lacrimogeneală de părinte fost copil fost believer :))

Bun, snap out of it :D Și să vă spun despre ce e vorba în campania ITiștilor, unde puteți câștiga un prea-frumos brad de Crăciun. Dar înainte precizez că am acceptat să fac parte din campania asta din fix 2 motive: 1. am încredere în persoana care mi-a propus-o :) și 2. îmi place tare mult când văd matricși, cum le zic eu :)), adică oameni de ăștia mai tehnici care ies din twilight zone unde cam stau, ăsta e adevărul :D, și fac campanii de astea.

Ideea e că s-a pornit de la faza că i s-a stricat laptopul lui Moș Crăciun (am băgat-o io pe asta cu laptopul pentru că ideea unui moșulică cu barbă albă mare, îmbrăcat caraghios în roșu, stând în fața unui Dell, tot roșu, normal, e priceless :D). Și are nevoie e ajutorul vostru ca să îi rezolvați problema. Cine reușește să îi facă fericit pe bărbosul închipuit :D primește un brad care, cică (îmi garantează organizatorii) arată beton :D

Detalii vedeți voi aici, că nu are rost să transform postare asta în ditai cearceaful :)) Hai succes și să fiți iubiți!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “S-a stricat laptopul lui Moș Crăciun. Avem ceva ITiști pe aici?”

  1. Daca suntem sanatosi, noi il asteptam pe Mos Chinezu (in costum albastru)…. Mosul Craciun a cazut pe locul doi in acest an… cred ca nu l-a mai linkuit nimeni cam de multisor si a cazut si el din “ze”(n).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)