26.04.2017

S-a stricat laptopul lui Moș Crăciun. Avem ceva ITiști pe aici?

Zilele trecute am primit o lovitură dură. Care a venit prea repede, mult prea repede… Mara mea cea minunată mi-a spus direct în buză că ea nu crede că există Moș Crăciun și că știe că noi îi aducem cadourile. Și nu are încă 6 ani… Așa de mult aș mai fi vrut să se bucure de minciunica asta frumoasă măcar până la anul… Dar no, ce să-i faci, copiii din ziua de azi se maturizează într-un ritm care nouă, ca părinți, ne place și nu ne place :)

Cred că trecerea de la așteptarea lui Moș Crăciun la a ști că el, de fapt, nu vine niciodată este unul din momentele esențiale din viața unui om. Este prima închidere definitivă a unei uși în spatele căreia se află un vis. Renunțarea la Moș Crăciun este prima amintire a unor întâmplări care, de fapt, nu s-au întâmplat niciodată. Este prima fluturare din mână a rămas bun către copilul care începe să plece din tine :)

Eh, și ca să vedeți cum funcționează neuronii (simpatici, de altfel :D) mei, ce vedeți în postarea astea este marcă înregistrată :)) Adică io de fapt vroiam să scriu despre concursul ăsta și uite că am dat-o în lacrimogeneală de părinte fost copil fost believer :))

Bun, snap out of it :D Și să vă spun despre ce e vorba în campania ITiștilor, unde puteți câștiga un prea-frumos brad de Crăciun. Dar înainte precizez că am acceptat să fac parte din campania asta din fix 2 motive: 1. am încredere în persoana care mi-a propus-o :) și 2. îmi place tare mult când văd matricși, cum le zic eu :)), adică oameni de ăștia mai tehnici care ies din twilight zone unde cam stau, ăsta e adevărul :D, și fac campanii de astea.

Ideea e că s-a pornit de la faza că i s-a stricat laptopul lui Moș Crăciun (am băgat-o io pe asta cu laptopul pentru că ideea unui moșulică cu barbă albă mare, îmbrăcat caraghios în roșu, stând în fața unui Dell, tot roșu, normal, e priceless :D). Și are nevoie e ajutorul vostru ca să îi rezolvați problema. Cine reușește să îi facă fericit pe bărbosul închipuit :D primește un brad care, cică (îmi garantează organizatorii) arată beton :D

Detalii vedeți voi aici, că nu are rost să transform postare asta în ditai cearceaful :)) Hai succes și să fiți iubiți!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Pe cine urmăresc de azi înainte pe twitter. Și de ce

Singura postare de azi. În care vă dau 73.000 de euro

3 comentarii

 1. sâmbătă, 4 decembrie 2010, 16:24

  Si cei care stiu ca nu vine in coltul mintii, undeva, mai spera sa existe….. Nimeni nu poate zice cu inima impacata ca nu vine

  Răspunde
 2. duminică, 5 decembrie 2010, 09:26

  Daca suntem sanatosi, noi il asteptam pe Mos Chinezu (in costum albastru)…. Mosul Craciun a cazut pe locul doi in acest an… cred ca nu l-a mai linkuit nimeni cam de multisor si a cazut si el din „ze”(n).

  Răspunde
 3. duminică, 5 decembrie 2010, 11:10

  eu abia il astept:P

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *