S-a stricat laptopul lui Moș Crăciun. Avem ceva ITiști pe aici?

Zilele trecute am primit o lovitură dură. Care a venit prea repede, mult prea repede… Mara mea cea minunată mi-a spus direct în buză că ea nu crede că există Moș Crăciun și că știe că noi îi aducem cadourile. Și nu are încă 6 ani… Așa de mult aș mai fi vrut să se bucure de minciunica asta frumoasă măcar până la anul… Dar no, ce să-i faci, copiii din ziua de azi se maturizează într-un ritm care nouă, ca părinți, ne place și nu ne place :)

Cred că trecerea de la așteptarea lui Moș Crăciun la a ști că el, de fapt, nu vine niciodată este unul din momentele esențiale din viața unui om. Este prima închidere definitivă a unei uși în spatele căreia se află un vis. Renunțarea la Moș Crăciun este prima amintire a unor întâmplări care, de fapt, nu s-au întâmplat niciodată. Este prima fluturare din mână a rămas bun către copilul care începe să plece din tine :)

Eh, și ca să vedeți cum funcționează neuronii (simpatici, de altfel :D) mei, ce vedeți în postarea astea este marcă înregistrată :)) Adică io de fapt vroiam să scriu despre concursul ăsta și uite că am dat-o în lacrimogeneală de părinte fost copil fost believer :))

Bun, snap out of it :D Și să vă spun despre ce e vorba în campania ITiștilor, unde puteți câștiga un prea-frumos brad de Crăciun. Dar înainte precizez că am acceptat să fac parte din campania asta din fix 2 motive: 1. am încredere în persoana care mi-a propus-o :) și 2. îmi place tare mult când văd matricși, cum le zic eu :)), adică oameni de ăștia mai tehnici care ies din twilight zone unde cam stau, ăsta e adevărul :D, și fac campanii de astea.

Ideea e că s-a pornit de la faza că i s-a stricat laptopul lui Moș Crăciun (am băgat-o io pe asta cu laptopul pentru că ideea unui moșulică cu barbă albă mare, îmbrăcat caraghios în roșu, stând în fața unui Dell, tot roșu, normal, e priceless :D). Și are nevoie e ajutorul vostru ca să îi rezolvați problema. Cine reușește să îi facă fericit pe bărbosul închipuit :D primește un brad care, cică (îmi garantează organizatorii) arată beton :D

Detalii vedeți voi aici, că nu are rost să transform postare asta în ditai cearceaful :)) Hai succes și să fiți iubiți!

3 comentarii la “S-a stricat laptopul lui Moș Crăciun. Avem ceva ITiști pe aici?

  1. Gyerko Szabolcs- Laszlo Reply

    Si cei care stiu ca nu vine in coltul mintii, undeva, mai spera sa existe….. Nimeni nu poate zice cu inima impacata ca nu vine

  2. VirtualKid Reply

    Daca suntem sanatosi, noi il asteptam pe Mos Chinezu (in costum albastru)…. Mosul Craciun a cazut pe locul doi in acest an… cred ca nu l-a mai linkuit nimeni cam de multisor si a cazut si el din “ze”(n).

  3. roxy Reply

    eu abia il astept:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.