S-au cam adunat multe, știu… Dar recuperez eu :D

Vorbesc despre linkurile pe care le-am pus in taskuri, despre care trebuia să vă spun și vouă. Pentru că, în ciuda ultimelor evenimente care nu mi-au lăsat timp nici să respir, voi continua să arăt cu degetul înspre niște siteuri și bloguri sau articole, cu speranța că ori le ajut pe acestea, ori vă ajut pe voi să luați la cunoștință despre ele :)

Aș vrea ca noiembrie să fie Luna Mariei. Iar Maria să intre în al doilea său an de viață cu șanse 100% să îi prindă pe următorii cel puțin 80 de ani. Considerați că fiecare dintre voi puteți să îi acordați 0.1% șanse pentru ca acest lucru să se întâmple. Și chiar puteți, să știți. Trebuie doar să vă opriți un pic din ce faceți și să vă gândiți la asta. Mulțumesc.

”Fraților, am învins!!!!” s-ar putea numi ce zic eu aici :) Pentru că venerabila Revistă Flacară, care intră în al 100lea an de existență !!!! a laut primul interviu din viața sa centuriană unui blogger :) Adică, altfel spus, webul a intrat fulgurant în acest mausoleu al offlineului :) Felicitări celor de la Flacăra pentru dechidere și să sperăm că prindem împreună măcar anul 150 de la apariție :))

Fete de 12 ani în chiloți pe FaceBook. Un interesant material de pe feminis.ro, unde am fost invitat și io să îmi dau cu părerea. Ceea ce am și făcut. În stilul propriu, firește…

gameshome.ro este un proiect al unui prieten tare drag, Alin :) Ne știm din liceu și de atunci am rămas prieteni pe viață, chiar dacă ne vedem atât de rar… Io nu mă pricep aproape de loc la faza cu jocurile, căci io am rămas să mă joc în rarele momente când am vreme Civilization :)) Și cam atât. De aceea vă rog să vă dați voi cu părerea despre site și să veniți cu niște sugestii. Merci :)

Îmi crește sufletul atât de tare când văd astfel de proiecte :) Cum să nu îmi placă un blog al unei grădinițe? Mai ales dacă e vorba de una din Baia Mare, orașul meu natal? Jos pălăria pentru cei care se ocupă de blog și care nici nu bănuiau că o să scriu despre ei :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “S-au cam adunat multe, știu… Dar recuperez eu :D”

  1. Jos palaria pentru gestul pe care l-ai facut pentru blogul gradinitei din Baia Mare. Poate ca asa o sa prinda curaj mai multe educatoare si mai multi parinti.
    Respect!
    Si poate citeste cineva si de la Vodafone….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.