Care vreți să mergeți la o cursă de cai ca lumea?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Acest post mă reprezintă în mare măsură. Adică e un post pe care îl scriu pentru că cineva în care am încredere că nu face căcaturi (pardon my french, dar mă știți doar că așa sunt :D) m-a rugat să ajut la promovarea acestei acțiuni. Ceea ce, după cum puteți vedea, fac :D Și ca să îmi fie și mie ușor, ia să dau io un preafrumos copy/paste la ce se scrie pe preafrumosul blog și să vă îndemn să nu pierdeți o ocazie care pare chiar interesantă :D

”Ne-am gandit sa  luam cu noi 3 bloggeri la prima editie a cursei hipice “Premiul DeMolay”, care va avea loc duminica, 21 noiembrie, pe Hipodromul din Ploiesti. Iti asiguram transportul dus-intors de la Bucuresti la Ploiesti, prezenta la eveniment si o jumatate de zi relaxanta printre urmasi ai lui Black Beauty.

Tot ce trebuie sa faci este sa scrii  pe blogul tau de ce ti-ai dori sa participi la un astfel de eveniment si tot acolo sa pui un  link catre acest post ca sa poti intra in cursa. Prietenii nostri de la DeMolay International vor alege cei 3 fericiti castigatori.

Asteptam posturile voastre cu trackback link catre acest post, pana miercuri, 17 noiembrie inclusiv, iar joi vom anunta cei trei castigatori. Vom lua legatura cu ei si duminica dimineata, pe 21, ne intalnim si plecam spre Ploiesti.”

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)